Janvāris 31., 2011
11:12 Jāatceras, ka rīta putrai jāliek klāt samaltas linsēklas - pēdējās nedēļas biju palaidusies slinkumā (itkā tas baigo darbu prasītu : ) Samaltas tāpēc, ka tā sanāk vairāk eļļas uzņemt un tieši to man vajag.
|
Comments:
un kā tieši tu tās mal? kafijas dzirnaviņās?
Es maļu dārzeņu smalcinātājā (bildē pa kreisi). Ja ielieku pāris karotes, tad sasmalcina tīri ok, varbūt pat labi, ka ne ļoti smalki.
| From: | sjuzi |
Date: | 31. Janvāris 2011 - 17:46 |
---|
| | | (Link) |
|
Ka vēl ir tavā rīta putrā bez linsēklām?
4 vai 5 graudu pārslas, verdošs ūdens (apleju un tad ļauju uzbriest) un ievārījums.
Vasarā arī svaigas ogas. Teorētiski ziemā ar varētu kādu augli un riekstus, bet esmu par slinku turklāt man ar augļu patēriņu iet švaki (kkā negribas un viss)
| From: | sjuzi |
Date: | 31. Janvāris 2011 - 19:48 |
---|
| | | (Link) |
|
Ooo, paldies par atgādinājumu, ka pārslas var pārliet ar ūdeni, ne tikai vārīt, jo tam esmu krietni par slinku. Būs jāatsāk veselīgās brokastis :)
Man pirmais darbs, ko daru, kad pieceļos ir - uzvāru ūdeni, apleju putru (uzlieku virsū virtuves cimdu, lai ir siltāk) un ieleju tēju. Kamēr daru ko citu tikmēr putra sabriedusi un tēja ir atdzisusi dzeramā siltumā - netiek iztērēta neviena lieka minūte, ko tak var izmantot pagulēšanai : ) |
|
|
|
Sviesta Ciba |