Janvāris 31., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:12
Jāatceras, ka rīta putrai jāliek klāt samaltas linsēklas - pēdējās nedēļas biju palaidusies slinkumā (itkā tas baigo darbu prasītu : )
Samaltas tāpēc, ka tā sanāk vairāk eļļas uzņemt un tieši to man vajag.

(7 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]meiteens
Date:31. Janvāris 2011 - 11:48
(Link)
un kā tieši tu tās mal? kafijas dzirnaviņās?
[User Picture]
From:[info]smille
Date:31. Janvāris 2011 - 11:52
(Link)
Es maļu dārzeņu smalcinātājā (bildē pa kreisi). Ja ielieku pāris karotes, tad sasmalcina tīri ok, varbūt pat labi, ka ne ļoti smalki.

[User Picture]
From:[info]meiteens
Date:31. Janvāris 2011 - 11:54
(Link)
skaidra bilde :)
[User Picture]
From:[info]sjuzi
Date:31. Janvāris 2011 - 17:46
(Link)
Ka vēl ir tavā rīta putrā bez linsēklām?
[User Picture]
From:[info]smille
Date:31. Janvāris 2011 - 18:32
(Link)
4 vai 5 graudu pārslas, verdošs ūdens (apleju un tad ļauju uzbriest) un ievārījums.

Vasarā arī svaigas ogas. Teorētiski ziemā ar varētu kādu augli un riekstus, bet esmu par slinku turklāt man ar augļu patēriņu iet švaki (kkā negribas un viss)
[User Picture]
From:[info]sjuzi
Date:31. Janvāris 2011 - 19:48
(Link)
Ooo, paldies par atgādinājumu, ka pārslas var pārliet ar ūdeni, ne tikai vārīt, jo tam esmu krietni par slinku.
Būs jāatsāk veselīgās brokastis :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:31. Janvāris 2011 - 20:18
(Link)
Man pirmais darbs, ko daru, kad pieceļos ir - uzvāru ūdeni, apleju putru (uzlieku virsū virtuves cimdu, lai ir siltāk) un ieleju tēju. Kamēr daru ko citu tikmēr putra sabriedusi un tēja ir atdzisusi dzeramā siltumā - netiek iztērēta neviena lieka minūte, ko tak var izmantot pagulēšanai : )
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba