Septembris 19., 2010
22:45
(
10 pēdas
|
ir doma
)
Comments:
From:
smille
Date:
19. Septembris 2010 - 23:03
(
Link
)
a kāpēc nevar sildīt medu - man viņš pagājušā gada, paciets, es tur dzērvenes nekādā veidā iekšā nedabūtu
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
str
Date:
19. Septembris 2010 - 23:05
(
Link
)
tad kaut vai sablenderēt ar to medu.
medus pie 36 grādiem zaudē visas savas labās īpašības
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
smille
Date:
19. Septembris 2010 - 23:11
(
Link
)
No kādiem avotiem tas? Zinu, ka ļoti karstā tējā nedrīkst, bet šitādus grādus jau var dabūt arī uz palodzes..
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
str
Date:
19. Septembris 2010 - 23:16
(
Link
)
http://lv.wikipedia.org/wiki/Medus
te saka ka 55..
bet mauprāt esmu par 36 lasījusi
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
str
Date:
19. Septembris 2010 - 23:18
(
Link
)
Fredijs Dimiņš
Mg..chem.
MEDUS KVALITĀTES NOVĒRTĒŠANAS RĀDĪTĀJI
pameklē gūglē- tas ir /doc fails. /
(
Reply to this
) (
Parent
)
smaidi -
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba