Septembris 19., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:45

(10 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:19. Septembris 2010 - 22:54
(Link)
medu gan nevajadz;eja sildīt..
dzērvenes vnk aplej ar aukstu ūdeni un tura.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:19. Septembris 2010 - 23:03
(Link)
a kāpēc nevar sildīt medu - man viņš pagājušā gada, paciets, es tur dzērvenes nekādā veidā iekšā nedabūtu
[User Picture]
From:[info]str
Date:19. Septembris 2010 - 23:05
(Link)
tad kaut vai sablenderēt ar to medu.
medus pie 36 grādiem zaudē visas savas labās īpašības
[User Picture]
From:[info]smille
Date:19. Septembris 2010 - 23:11
(Link)
No kādiem avotiem tas? Zinu, ka ļoti karstā tējā nedrīkst, bet šitādus grādus jau var dabūt arī uz palodzes..
[User Picture]
From:[info]str
Date:19. Septembris 2010 - 23:16
(Link)
http://lv.wikipedia.org/wiki/Medus
te saka ka 55..
bet mauprāt esmu par 36 lasījusi
[User Picture]
From:[info]str
Date:19. Septembris 2010 - 23:18
(Link)
Fredijs Dimiņš
Mg..chem.
MEDUS KVALITĀTES NOVĒRTĒŠANAS RĀDĪTĀJI

pameklē gūglē- tas ir /doc fails. /
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba