Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2012-03-08 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā beidzas gavēnis katoliciskajā Spānijā
Man šķiet, ka vienīgais, uz kā rēķina izbrauc spāņi, ir liberāli kreisā doma un siltais laiks all year round. Citādāk nevar izskaidrot viņu nespēju autoostas informācijas centrā sniegt informāciju par vilcienu atiešanas sarakstu, ārprātīgu pedantismu vienos naktī celt augšā pasažieri (mani!!!), lai viņu pārsēdinātu no 15. vietas uz 10. (jo tā rakstīts biļetē), nezināt ēkai pieguļošo ielu nosaukumus, pilsētas kartes glabāt tikai un vienīgi informācijas centru iekšpusē (tā jau ir, nav ko tūristiem vazāties apkārt pa pilsētu, kamēr tūrisma info centri slēgti!), "white coffee, please" uztvert kā lūgumu pasniegt espresso (iegrābos divreiz!), veģetāru ēdienu saprast tādu, kur rīsos ir tikai daži šķiņķa gabaliņi.

Man tiešām tas viss pie kājas tikai tāpēc, ka viņi ir liberāli kreisi un te ir silti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raisha
2012-03-12 18:26 (saite)
Balta kafija ārējā pasaulē ir American coffee with milk, nevis white coffee, btw!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]slysts
2012-03-12 21:15 (saite)
Muļķības, "American coffee" no piena nav ne vēsts, tur vienkārši ir vairāk piešauts ūdens klāt pie espresso (http://en.wikipedia.org/wiki/Caffè_Americano). Un šo dzērienu gan spāņ pareizi pagatavo, pats biju liecinieks, kā kolēģis tādu pasūtīja un arī dabūja gluži kā wiki aprakstīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]raisha
2012-03-12 23:13 (saite)
Nu, žurnālists, kas žurnālists - atkal visu neizlasa līdz galam, un izrauj kaut ko no konteksta - rakstīts taču - American coffee WITH MILK. Tātad - amerikāņu kafija, kurai piegāzts piens - tas arī būtu tavs plānotais dzēriens!
Slons!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slysts
2012-03-15 12:32 (saite)
Kaut ko tik pretīgu kā tavu piedāvāto kombināciju pat neiedomājos. Tas dzēriens varētu garšot līdzīgi Maximas salātiem, kas arī trīsreiz izskaloti un garšai piegāzta klāt majonēze...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?