Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2010-05-04 23:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:LR3 raidījums "Neakadēmiski"

SEB velomaratona 1. posms
Atšķirībā no Fotorace'10 (tāda sacensību disciplīna, kur komandas ar mašīnu skrien pa Rīgu un meklē kartē atzīmētas vietas, lai tur nofotografētu kādu organizatoru noteiktu detāļu), kur mūsu komanda ieguva dalītu pēdējo/priekšpēdējo vietu (iesniegta gan apelācija, ka viena fotogrāfija ir neieskaitīta, tāpēc mūs jāuzskata par priekšpēdējiem), tātad, atšķirībā no Fotorace'10, Cēsīs SEB velomaratonā es, startējot no pēdējā koridora (laika uzskaiti sāk visiem vienādi, neatkarīgi vai esi pie līnijas pirmais vai otrajā tūkstotī) ar starta numuru 2287, Valmierā finišēju kā 1260., liecina rezultātu tabula.

Nav gluži tā, ka esmu Čaks Noriss un apdzinu tūkstoti kalnu velosipēdistus 42 kilometros, jo manu trasi izbrauca 1634 dalībnieki. Tātad kopumā apdzinu nepilnus 400 riteņbraucējus. Turklāt manā grupā - vīrieši pāri 18 - esmu 627. no 736 dalībniekiem. Tā kā mazliet vairāk par simtiņu savus tiešos konkurentus esmu apdzinis. Maniem pieredzes bagātajiem draugiem gāja labāk - trīs no tiem ir ap 550 vietu, bet vīriešu konkurencē viņi ierindojas ap 300 vietu no tiem ~730. Ceturtajam es vēl nezinu uzvārdu, Mārču ir pārāk daudz, bet jābūt līdzīgi. Un es nedomāju, ka augstākus sasniegumus par mani kaldināja viņu starta koridors, kas bija 6. (man 12.), jo finišu viņi sasniedza par pusstundu agrāk. Darbs un pārliecība, mani draugi. Un plānošana arī ir svarīga.

Bet sausais atlikums - laikam laiks pievērsties individuālajiem sporta veidiem, jo, redz, Fotorace'10 man pēdējā, max priekšpēdējā vieta, bet te par lūzeri viss nevar nosaukt. Un laiks pievērsties sev, tikai sev.

Priecīgu jums Latvijas Neatkarības deklarācijas dienu, lai visiem mums sasniegumi!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?