Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2008-08-11 19:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sākot ar šodienu ikvienam galda spēļu fanam ir iespēja pieteikties jau 4. galda spēles Katanas ieceļotāji čempionātam un 2. galda spēles Carcassonne čempionātam. Pieteikšanās čempionātiem notiek līdz 28.augustam (ieskaitot) mājas lapā www.prataspeles.lv. Abi čempionāti notiks augusta pēdējā nedēļas nogalē Skolēnu pilī (Rīgā, Kr.Barona 99).

Sacensties ar pagājušā gada Katanas ieceļotāju Pasaules čempionu Arni Buku un cīnīties par šī gada Latvijas Katanas ieceļotāju čempiona titulu varēs 30.—31.augustā. Lai noskaidrotu uzvarētāju, pirmajā dienā katrs dalībnieks izspēlēs 4 atlases spēles, bet otrajā dienā cīņa tiks turpināta pusfināla un fināla spēlē.

Katanas ieceļotāju čempionāta uzvarētājs varēs izvēlēties vienu no divām iespējām — doties aizstāvēt valsts godu pasaules čempionātā 2010. gadā, vai arī atteikties no dalības pasaules čempionātā, bet apmeklēt pasaules lielāko galda spēļu izstādi Vācijas pilsētā Esenē jau šī gada oktobrī. Uzvarētāja ceļu, naktsmājas un dalību izstādē/čempionātā apmaksā čempionāta rīkotāji.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?