Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2007-02-09 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un visi uz mani skatās kā uz muļķi
Šodien es esmu iemācījies ko jaunu.

Šodien vajadzēja mašīnai beidzot iziet tehnisko apskati. Bija zināms, ka nepieciešama aizmugurējā sarkanā lampiņa, kas deg visu laiku. Kā uz idiotu uz mani paskatījās Statoil pārdevējas, kad no milzīgā kataloga nemācēju pateikt, kuru tieši lampiņu man vajag un rēca par mani, kad trīs reizes nācu pie kases - divas reizes nopirkt vienu un to pašu lampiņu (jo pirmais eksemplārs iekrita tajā lākturī un tagad tur guļ) un vienreiz, lai atdabūtu naudu atpakaļ par lampiņu, jo tā par lielu tomēr un neturās nedz rozetē, nedz arī lākturī var iebīdīt.

Bet ar to viss nebeidzās. Vēl jāsaka, ka, ja kāds mani šodien grib nokaitināt, tad pajautājiet, vai es vēlos vientakta vai divtaktu lampiņu. Da trīs ceturdaļas valša ritmā lūdzu!!!! Autoservisā atkal paskatījās kā uz muļķi un atkal nācās divas reizes mainīt lampiņu autosalonā, jo atkal tā nebija īstā. Izrādās maģiskais vārds ir - aizmugurējā G A B A R Ī T A lampiņa. Ieskrūvēju un aidā uz tehnisko apskati, mašīna kā braucoša Ziemassvētku eglīte

Bet ar to viss nebeidzās. Tehniskajā apskatē izrādījās, ka ieskrūvētā lampiņa ir par spilgtu - 10W vietā vajagot 5W. Labi, ka nepaprasīja par taktīm. Tātad iepriekš aprakstītās 40 minūtes mīnus grādu salā bija pilnīgi bezjēdzīgas. Tāpat arī izrādās viens bremžu signāls izdedzis. Nu, tad braucu uz pāri ielai atrodošos servisu.

Atkal skatījās kā uz muļķi, atkal jautāja par taktīm un kad teicu, ka nezinu, tad pateica zelta padomu - "izskrūvē un apskaties". Tikai tad, kad biju nomocījies divas minūtes un to bremžu lampiņu nedabūjis ārā, viņš katalogā apskatījās un iedeva (tā arī neatceros, cik taktīs) to, kas paredzēta VOLVO S40. Un tad arī autoservisa zelta padoms, skatoties uz mani kā uz muļķi: "Lai bremžu lampiņu dabūtu ārā, tā ir jāpiespiež un TAD jāpagriež!"

Turklāt man nav pārliecības, ka es no tām sešām rozetēm īstajā ieskrūvēju lampiņu, jo bremžu signālus pašam grūti pārbaudīt, ja vien neesi šizofrēniķis. Bet ir laiks gaidīt līdz 2008. gada februāra sākumam, kad atkal viesošos Bauskas ielā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?