gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-04-23 13:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jeremy Enigk- Been Here Before

vai viegli būt jaunam..
vakar noskatījos Podnieka filmu un sajutos.. pat nezinu, saviļņota, aizdomājusies..
nez, kādēļ vēl nebiju to noskatījusies. saskatīju kko kopīgu ar PF "The Wall", nu ja, viens laiks tomēr, uzreiz gribējās arī to noskatīties, tā teikt atmiņu atsvaidzināt, bet nepietika laiks- darbs beidzās ;)
sapratu, ka nekas nemainās, kas bija pirms 21 gada, tas arī ir tagad, jaunieši domā tāpat, problēmas tādas pašas, viss tāpat- tikai laiks atšķirīgs. lai gan šķiet, ka tagad cilvēki seklāki, labākajā gaījumā katrs 10, ko satiec ir spējīgs kko sakarīgu pateikt. varbūt, vnk neesmu ar tiem cilvēkiem kopā, kas man liekas saistoši.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2007-04-25 10:51 (saite)
Es domāju, ka tos, kam nav ko teikt arī šodien filmās nefilmē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-04-25 12:02 (saite)
Tavuprāt visos laikos ir pilns ar seklajiem, bet filmē vnk domājošos? noteikti, ka arī tad bij stulbi cilvēki, bet ja tad uz 5 cilvēkiem 1 bija normāls, tad mūdienās attiecība ir 10:1. nu nez, moš man vnk liekas, ka tad zāle bija zaļāka un debesis zilākas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2007-04-25 12:09 (saite)
Principā jau diez vai es būtu gana kompetents, lai spriestu kā bija pirms N gadiem, bet man jau leika,s ka tas sekluma un interesantības līmenis visos laikos ir bijis vienāds (vismaz saskaņā ar manu vispasaules līdzsvara teoriju).
Es tiešām sliecos domāt, ka tas vienkārši ir atkarīgs no konkrētās sabiedrības. Man reizēm lieka,s ka man ir paveicies tādā ziņā, ka interesantu un neinteresantu cilvēku attiecība manā dzīvē ir vismaz 2:1 par labu interesantajiem.

P.S. Zini, man jau arī, piemēram, vienu brīdi likās, ka 99% labas mūzikas ir radīts pirms 10 gadiem vismaz un viss kas notiek tagad ir maigi izsakoties mēsls. Bet tad sāc klausīties, interesēties... atklājas, ka moins cik daudz interesantu mūziķu ir pasaulē šodien.

Tā kā - atver acis ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-04-25 12:21 (saite)
nu es jau minēju, ka moš man vnk apkārt nav īstie cilvēki..
bet par mūziku gan es jau kādus 5-6 gadus tomēr domāju, ka nekas labāks par 70tajiem nav bijis un nebūs.. nu vienīgi blūzs visos laikos ir vērtīgs ražojums..
varbūt nemāku meklēt- bet kkā nav dzirdēts, ka kāds ražotu psychodalic rock mūsdienās???!!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2007-04-25 12:24 (saite)
Man jau lieka,s ka tagad kāreiz tas 70o gadu bums iraid... kaut gan tā vien rādās, ka sāk noplakt pamazām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-04-25 13:11 (saite)
nu nez, es kā nonācu pie Pink Floyd un viņu līdzgājējiem pirms uhh cik ilga laika, tā arī paliku un neko līdzīgu vairs nevaru saskatīt citur..
man, protams, uznāca lielais besis, kad visi sāka taisīt viņu kaverus, kas manuprāt ir zaimošana, bet neviens vismaz par 75% tik jēdzīgu mūziku nerada, bet varbūt tiešam esmu akla- jāizberzē acis :)
moš, vari kko ieteikt, kur meklēt jaunatklājumus?




(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2007-04-25 14:26 (saite)
Pink Floyd jau tā kā bezmaz shoegaze pamatlicēji skaitās, kas, savukārt, diezgan spēcīgi ar postrock tā tīri emocionāli saistās. So ieteiktu jebko no tā.
Populārākie laikam būtu Sigur Ros, Godspeed You! Black Emperor, A Silver Mt Zion, Mogwai, Tourtoise, Explosions In The Sky, Cul De Sac utt utt. Moš kaut ko no tā ir vērts ievērtēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-04-27 11:37 (saite)
es laikam esmu tik atpalikusi, ka pat neiebraucu, kas ir shoegaze?
nu sigur ros ir klausīts, bet nevarētu teikt, ka ieņēma augstu vietu manā klasājamā mūzikā, bet pārējos mēģināšu ievērtē ;) paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?