gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-04-02 14:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Songs From The Edge of The Wing- Greate Brook Valley

kkur lasīju, ka pareizi ir uzskatīt, ka īstās, patiesās attiecības rodas laika gaitā un ar klikšķi neesot nekāda sakara.. cilvēki uzskata, ja ir klikšķis- viss kārtībā-, nav- tad nemaz nevajag mēģināt. bet patiesās īpašības un izjūtas esot ar cilvēku var sajust tikai vēlāk, kad paiet ilgāks laiks. un ar klikšķi jau tā ir- sadomājies viskaut ko, bet izrādās pilnīga nejēdzība tas cilvēks..
vakar beidzot pavadīju 7dienu ar viņu un šodien kkāds neizskaidrojams mīļums parādījas, kad ieraudzīju viņu ejot pa ielu.. gribējās izkāpt no tram. un iedot buču- nu mīlu tomēr.. trūkumi jau ir, pietiekami daudz ir, bet es jau arī neesmu nekāds enģelītis.
tikai reizēm gribas sajust to īpašo sajūtu, kas attiecību sākumā.. negribas justies kā vecam laulātam pārim. trakākais, ka viss atkarīgs no pašiem, bet nemāku vēl sev ieskaidrot, ka pašai jārīkojas, lai justos labi..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hippy_soul
2007-04-03 20:03 (saite)
Jā, tas ir tiesa, ka ir grūti sevi izkustināt no tās it kā ideālās rutīnas, lai piešautu uguntiņu attiecībām, bet to tik tiešām var izdarīt.
Viena lieta ir to lasīt kādā sieviešu žurnālā, bet es Tev no sirds varu mudināt pamēģināt, jo tas ir iespējams - arī es ar savu puisi esmu kopā teju divarpus gadus un ik pa laikam mācās virsū tā veca laulātā pāra rutīna, bet man.. nē mums abiem, ir izdevies to aizgaiņāt; un es ticu, ka izdosies arī jums abiem, jo patiesībā tas ir šausmīgi vienkārši, nevajag izdomāt neko īpašu, bet gan izbaudīt sīkumiņus, kurus var notvert ikdienā - pastaiga gar jūru, vakariņas ārpus mājas vai pārmaiņus sarunas un mīlēšanās līdz rītam. :) Pamēģini... izdosies! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-04-03 20:08 (saite)
ne jūra, ne vakariņas ārpus mājas, ne sarunas+ mīlēšanās+ sarunas nepalīdz.. tā ir ikdiena, tas neko nemaina. mums vajag kko citu, kko kas patīk mums abiem, kas iepriecina mūs abus, bet uz doto momentu nespēju neko tādu iedomāties.
varbūt tagad, kad sāksies siltais laiks, kad beigsies skola, varbūt tagad kkas mainīsies..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?