gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-09-28 20:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:skumst
Mūzika:Damien Rice- I Remember
Entry tags:skola

Man ir skumji..
Ļoti..
Skatījos vecās klases bildes un pirmo reizi kopš izlaiduma es skumstu pēc viņiem.. Man pietrūkst kafejnīcas, man pietrūkst klases, man pietrūkst starbrīži, man pietrūkst stundas, kurās ierēcām un lūdzāmies kaut tās ātrāk paiet! Tieši šovakar es vēlētos kaut man būtu jāceļās pl.7 un rīt jābrauc uz skolu.. Ieietu klasē un ieraudzītu daudz neizgulējušos seju, citas vēl ierastos stundas vidū, bet citas tikai pēc 4st., dzirdētu jociņus par izskatu, par pavadīto nakti, apspriest visnejēdzīgākās tēmas.. Vnk gribu sajust skolas atmosfēru! Nu tik ļoti, ļoti gribu sajust, lai atcerētos kā vēlējos pēc iespējas ātrāk beigt skolu, lai man tur vairs nav jārādās!
Pats jocīgākais, ka pirms dažām dienām braucu tramv. un domāju, ka manai bioloģijas skolotājai nebija taisnība, jo viņa teica, ka mēs tikai augstskolā sapratīsim, cik bija labi un ka mums pietrūks skoliņas.. Viņai bija taisnība, bet tikai daļēji, jo pavisam tur negribētu atgriezties, tikai uz brīdi.. Man droši vien pietiktu ar 2 dienām, kad viss jau būtu piegriezies- tik cilvēki nē! Ehh..

Un vēl es nemāku sadzīvot!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mandersons
2005-09-28 22:30 (saite)
ekh.. taa augstskola nudien kriit uz nerviem veel vairaak kaa taa skola

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-28 22:42 (saite)
man pat viņa nekrīt uz nerviem.. vnk sailgojos pēc klasesbiedriem, jo grupas biedri man ir forši, bet saliedētība ir pilnīgā dirsā.. tieši šodien pietrūkst skolas atmosfēras..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hippy_soul
2005-09-28 23:12 (saite)
Sadzīvot iemācās tikai dzīvojot un dažbrīd nesadzīvojot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-29 12:31 (saite)
ja māk nesadzīvot normas robežās, tad jau viss ir labi, bet kad šauj pār strīpu, tad tas ar ko nesadzīvo var ātri vien pazust, lai vari sadzīvot ar sevi vienatnē!
man gan ir paveicies, jo tas, ar kuru nesadzīvoju, netaisās tik ātri tikt no manis vaļā- ja jau ir izturējis tik ilgi, tad izturēs vēl ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?