gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-08-15 19:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Reksis
Entry tags:asv, baznīca, blā-blā, dievs

Vēl 12h un mamma būs citā kontinentā, citā laikā zonā un vispār citā pasaulē- vismaz runā, ka tur "lielajā sapņu un iespēju zemē" esot kā citā pasaulē.. Nu nezinu, var jau būt, bet zinu vienu tā nekad nav bijusi mana sapņu zeme un domāju, ka arī nebūs.. Zinu vēl ko- tur ASV jābūt daudz Converse kedām un ceru, ka man kko arī atvedīs.. Ak, jā un zinu vēl kko- Neaprakstāmais tagad dzīvosies pie manis =) Droši vien tikai līdz septembrim, jo tad sāksies mācības (beeeee... =/), bet vismaz tik.. Nespēju vēl aptvert, ka mamma nebūs veselu mēnesi mājās!
Man patīk, ka esmu pieņemta N ģimenē jau tiktālu, ka tieku iesaistīta visādās padarīšanās! Piemēram, kkad drīzumā mēs ar N vecvecākiem dosimies uz Baltezera māju un to ierosināja viņa ome- biju diezgan pārsteigta, bet pozitīvi, protams! Vispār jau nekas nenotiek, bet šķiet, ka nekam tā īsti arī nav jānotiek, jo vnk ir vasara un tā ir jāizbauda un nedaudz jāpiever acis uz laika apstākļiem..

Turpinājumu N nelasīt!!!

Vispār jau pēdējā laikā daudz tiek runāts par baznīcu, tie Aglonisti arī ir satrakojušies, bet es nevaru saprast, kurš velns un ellē muļķis (piedod, N!!!, bet es tak teicu nelasīt) ir izdomājis to visu ticības padarīšanu, kas neļauj man (ak, es egoiste) pavadīt jauku svētdienas dienu ar mīļoto cilvēku vāļājoties pa gultu, jo viņam ir jāiet uz baznīcu.. Nu jau pat nav runa par futbola maču, ko es vēl saprastu, jo sports ir sports, bet baznīca, kad tik ļoti nāk miedziņš, gan ir kkāda traka padarīšana!!! Man gan liekas, ka ja viņam tik ļoti vajag aplieties ar h2o, tad varam ieiet dušā un es viņu apliešu vēl pamatīgāk, bet man laikam vnk tas nav saprotams un arī pieņemams īsti nē, jo joprojām uzskatu, ka Dievs ir Tevī nevis kkādā mūra ēkā! Un es nevaru saprast, kāpēc cilvēkam ir jāapmeklē baznīca, ja reiz Dievs ir visur un ar viņu var parunāties kaut manā mājas kāpņutelpā.. Tas, ka viens ir izdomājis kārtību ar svēto h2o, grēku sūdzēšanu (kas man vispār liekas pilnīgi amorāli un nepieņemami, jo nevienam nav daļas par to, ko esmu izdarījusi, jo dievs tāpat visu redz un man piedod, ja vēlas) un vēl kkādiem tur baltiem mutē bāžamiem "sazinkamiem", tas viss nenozīmē, ka tam izgudrotājam ir taisnība.. Tik pat labi to varēja izdomāt kāds sātanists un tagad visi pielūgtu Velnu!!! Un vispār mamma teica, ka es ar tādiem uzskatiem nevarēšot precēties, bet tāpat jau ir zināms, ka ja būs lemts, tad man tik un tā būs jāpāriet N ticībā, jo viņš jau nu no savējās neatteiksies, bet man jau nav grūti biku patupēt svētdienas skolā un pārkristīties, tas jau nenozīmē, ka kļūšu ticīgaka nekā esmu.. Un uz baznīcu savus bērnus arī nevedīšu un ja to darīs N, tad lai dara, tikai lai nepārspīlē, jo tā ir bērnu mocīšana.. Es laikam būtu visu pasauli nolādējusi, ja man tā vietā, lai dārzā spēlētos būtu jāsēž aukstā baznīcā! Par to vien esmu pateicīga savai mammai, ka viņa man nelika, ko tādu darīt!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-08-15 19:37 (saite)
Tāpat kā es nespēju aptvert, ko tik ilgi var sēdēt pie datora divvientulībā ar GTA_SA

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-15 20:14 (saite)
Bet to es saprotu nedaudz labāk, tas vismaz ir kkas reāls, nevis pieņemts sazin kas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2005-08-15 22:55 (saite)
beidzot uzķēru īsto domu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balodis
2005-08-15 20:04 (saite)
Man arii bazniica skjiet taads teaatris, nesaprotu kaapeec kristietiiba taa iepletusies pa pasauli... manas maasiicas kaazaas lauliibu zveerestaa bija vaardi "esi paklausiiga savam viiram" nu gluzi kaa viduslaikos...
lai jau tic tie, kam Dievs dod speeku, kam rituaals un bazniicas sveetaa aura (tomeer skaista celtne tachu) paliidz dziivot, un lai paartrauc aakstiities tie, kas ar Kristietiibu grib pakljaut un izriikot briivus cilveekus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-15 20:13 (saite)
Baznīca tiešām parasti ir skaista ēka un precēties es arī gribētu baznīcā, bet tikai tādēļ, ka tas man likto skaistāk kā zaksā nevis tādēļ, ka ticētu tiem svētajiem pantiem... Tāpat, ja šķirsies, tad šķirsies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2005-08-15 21:30 (saite)
Jo tos, ko dievs ir savienojis cilveeki var skjirt peec sirds patikas, un tad atkal savienot, un atkal shkjirt un paarkombineet.. :) piedod, man taads diivains gariigais..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-16 18:08 (saite)
Ir o.k.! Pilnīgi pieņemams Tev tas garīgais! Ir bijis ļaunāks =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2005-08-16 20:06 (saite)
Jaa, jaa patieshaam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lotele
2005-08-20 18:50 (saite)
taa abzniica jau taads pats rituaals kaa hobiji - ne velna mums no vinjiem nevajag, vnk tos izpildam savai apliecinaashanai...........

un vispaar-tas ir jauks paargaajiens ar tusinju bez starpgadiijumiem (vemshanaam, sliktaam duushaam, piepiipeetaam dreebeem)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-21 15:47 (saite)
man lielaakaa dalja no tusinjiem ir bez vemshanas, sliktumiem un piepiipeetaam dreebeem! vismaz neatceros, kad peedeejo reizi bija kaut viens no ieprieksh mineetajiem starpgadiijumiem!
es nenoliedzu bazniicu un lai jau cilveeki luudzaas, ja taa vajag, bet esmu egoiste un nesaprotu, kaapeec riits bazniicaa ir labaaks par riitu ar mani miikstaa gultinjaa!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lotele
2005-08-22 19:37 (saite)
nuu taadi ir tie cilveeku uzskati....man draudzene piemeeram nav kristiita, abi vecaaki vispaar skeptiski noskanjoti pret ticiibaam.....pati meitene miil izguleeties taa liidz pl. 3jiem peecpusdienaa bet tomeer nu jau gadus 3 regulaari celjas sveetdienu riitos 5:00 lai dotos uz dievkalpojumu........vinja to grib un vinju netraucees pat tas ja visu ieprieksheejo nakti buus kosts.....
un padomaa ko N dos tas viens riits Aglonaa gariigaas energjijas zinjaa, lai peec tam visu gadu atspeekotu to vienu izkritusho riitu tavaa gultinjaa :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-24 13:37 (saite)
vinjsh jau nedevaas uz Aglonu, bet gan vnk uz bazniicu.. par Aglonu runaaju taadeelj, ka vnk tajaa briidii visi bija paarnjemti ar taam ticiibas lietaam, kas uzsita man veel lielaaku dusmu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?