gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-07-11 19:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bāc! Šī ir pēdējā laikā skaistākā vasara- no laika apstākļu puses raugoties-, bet man ir jāstrādā, jākārto visādas darīšanas un vēl nereizi šajā vasarā neesmu peldējusies un sauļojusies!!! Mana vienīgā cerība ir, ka šāds laiks saglabāsies arī augustā, jo vadībai jau pateicu, ka eju prom..
Spilgtākais, ko atceros no jau pagājušās vasaras daļas ir pastaiga pa zoodārzu ar Neaprakstāmo, cukurvate, riteņi, bagmintons un ments, kurš mani apturēja, pateica, ka būs bankā jāsamaksā 20Ls un 1 soda punkts ir manā kabatā, bet galu galā viņš mani palaida, lai gan īsti nezinu, kāpēc, jo mierīgi atzinu savu vainu, nerunāju pretī un arī nelūdzos, lai palaiž- reizēm ir arī forši menti.. Pēc šādām reizēm gribās pat par policistiem viņus saukt, jo citādi man jau būtu 2 sodapunkti un vairākas soda kvītis kabatā!
Man ir viss- lielisks puisis, mašīna, dzīvoklis, nauda, mamma, kuru redzu nedēļā reizi, bet to visu nespēju pilnībā izbaudīt, jo ir jāstrādā!!! =/ Biju domājusi braukt uz sinepēm& medus, bet nesanāks, jo jāstrādā, uz skaņu mežu nebiju, jo bija jāstrādā, savas draudzenes nesatieku, jo jāstrādā, mans kaķis ir nojūdzies, jo neesmu mājās, jo jāstrādā!!! =/ Kas par vasariņu! Bļin! Bet kopumā viss ir labi, jo esmu kopā ar lieliskāko puisi pasaulē un tas man dod spēku =)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2005-07-12 10:38 (saite)
laipni luugta pieaugusho pasaulee :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lil_shinoda
2005-07-15 09:42 (saite)
Kas šai vasrā ir skaisc? Tas, ka visi sirdsslimnieki ir krituši, šai karā nespēdami cīnīties ar karstumu, tas, ka nodegs puse LV tā jau iznīcināto mežu un galu galā, ka nav iespējams iziet ārā no mājas vai biroja kur ir kondicionieris?
Es apskaužu sevi jo strādāju birojā ar split sistēmu!

(Atbildēt uz šo)


[info]austrinjsh
2005-07-24 22:50 (saite)
Nezinu, vai kāds ir paguvis Tevi informēt - Ciba ir pārvākusies uz jaunu adresi http://klab.lv Viss paliek kā pa vecam, ir tikai jauna adrese. Tava ciba, attiecīgi, http://klab.lv/users/skyhell/

Vecā adrese journal.bad.lv kaut kad būs atpakaļ, bet nav zināms kad, jo beidzās termiņš, par kuru ir apmaksāta tā domēna izmantošana, un
īpašnieks neatsaucas...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?