gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-04-05 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Tumsa- Līdz Himalaju Mākoņiem

ha!
Neaprakstāmā horoskopā rakstīts, ka viņam nav pa prātam, ja viņa partnere sāk izturēties pārāk patstāvīgi, jo tas mazina drošības sajūtu.. Man gan liekas, ka viņš tieši grib, lai izturos pēc iespējas patstāvīgāk un dodu pēc iespējas lielāku brīvību, lai var izbaudīt visus priekus un nebūtu jādomā par mani un ko par to domāšu.. Un vispār, pēc viņa teiktā iznāk, ka viņš man neuzticās, bet neko nevaru pārmest, jo acīm redzot neesmu izdarījusi visu, lai viņš to spētu!
Kopumā viss ir labi, nekas īpaš nenotiek, kā vienmēr ar saulītes ierašanos gribās ātrāk prom no skolas un sajūta nepavisam nav kā 12.kl. Neviens neko īsti neliek mācīties, it kā viss jau ir izņemts, tiek teikts, ka ko nu mūs vēl macīt, esam jau lieli cilvēki un visu zinam.. Ehh.. Pat nesaprotu, kas notiekās.. 6dien noslēdzu kalnu sezonu, tāpēc jābrauc mazgāt mašīnīte, ko arī darīšu, jo nekas cits prātīgs tāpat nav iesākams.. Pēc mēneša jau exāmeni, bet izjūtas kā pēc gadiem 10, jo neviens pat īsti par to nerunā.. Ai, da po man tas viss..
"Māsiņu" tomēr liks slimnīcā- žēl =/ Aizbraukšu šodien viņu apciemot, paskatīšos kāds viņai garīgais sakarā ar šo lietu, nekas spožs jau nevarētu būt..

GRIBU RITENI UN -5KG =) (nu labi -9kg arī derētu =])



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-04-05 19:32 (saite)
man pietiktu ar -3kg...Bet....ja nav vienas manas miiljotaas lietas blakus, tad ir vismaz otra - eediens;)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-04-05 22:23 (saite)
Tev ir būt attaisnojums =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2005-04-07 18:11 (saite)
uhu un meenesi peec exiem domaasi, ka tas bija kaa pirms 10 gadiem :P
atdod man savus kilogramus :D es pavisam izkaameejis :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?