gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-03-07 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav
Mūzika:tumsa- draugs

sasodiiti..
tieshaam sasodiiti gruuti, ja Tev tuvumtuvaakajam cilveecinjam ir gruuti, slikti, saaposhi, ja Tu vari tikai liidzjuutiigi apskaut un pabuut blakus, jo nekas cits nav daraams.. turpinu cereet, ka maasinjai nebuus jaaguljas uz galda, zem skalpelja un neko negrieziis.. ceriiba jau vienmeer pastaav.. bet ja nee, tad braukshu ciemos, vediishu lielaas faazer shokolaades un mierinaashu, ka tik traki jau nemaz nav..
shodien apjautu, ka esmu slikta mierinaataaja- agraak jau arii to zinaaju! =( nu nesanaak man.. un veel- atkal jau esmu privaatiipshnieciska, puuciiga un visaadi citaadi neremdinaama.. nez', cik ilgi Neaprakstaamais mani taadu izturees??? nu, labi, kameer ciesh, tikmeer var taa uzvesties, bet kad necietiis, tad viss jau buus zaudeets.. njaa, bet padariit arii sev neko nevaru!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2005-03-10 11:48 (saite)
Reizeem patieshaam vieniigais, ko varam dariit ir vienkaarshi buut blakus, tas arii ir labaakais risinaajums - dazhaas situaacijaas vaardi vienk ir lieki.
kas attiecas uz otru pousta dalju... ja kaadu miili - jaacenshas priex vinja(-as) buut labaakai(-am) - pati jau pateici - kad vairs necietiis buus par veelu :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-03-10 18:46 (saite)
es jau censhos, bet ik pa laikam izspruuk niigrums, jo es vnk taads cilveeks, kas ik pa laikam ir ar kaut ko neapmierinaats! pietam, vinjsh bija biku vainiigs pie taa, jo gribeejaas citaadaaku iztureeshanos, bet sanjeemu ko pilniigi citu, preciizaak, neko..
par to buushanu blakus es piekriitu Tev! reizeem tiktieshaam ir vnk jaaklusee un jaabut blakus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?