gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-29 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:iemiileejies
Mūzika:pink floyd- the wall

ja domaa, ka buus sviests, tad ir baigi labi =)
zhetonvakars bija vnk lielisks! tieshaam tas bija iipashs, lai gan ieprieksh apshaubiiju, vai speeshu tur iztureet kaut stundu! pat skolas sviniigaa dalja bija jauka un skaista.. skolotaaja dodot zhetonu mani nodeeveeja kaa reaali domaajoshu- nezinaaju, ka vinja mani ir iepazinusi, lai ko taadu teiktu, bet re, laikam tomeer ir =) otraa dalja, kas bija melngalvju namaa bija neaprakstaami skaista un jautra.. saakaas viss ar poloneezi, tad viines valsi un tad jau aidaa dejas un prieki! iztureeju liidz vakara beigaam, tikai ap pl.24 saaku just savas noberstaas kaajas un biju paardejojusies slapja! ritiigi jautri mani izdancinaaja gan Miiljums, gan paareejie klases dzheki.. melngalvja nams tieshaam bija vispiemeerotaakais shim pasaakumam gan sviniiguma zinjaa, gan atmosfeeras! peec pl.24 devaamies ar Miiljumu maajaas, bet paareejie veel gaaja tuseeties- dzirdeeju, ka esot gaajis jautri, bet man vienalga, jo abi ar Miiljumu ap trijiem ieritinaajaamies gultaa un aizmigaam.. viss tieshaam bija lieliski un sapratu to, ko jau zinaaju- man tieshaam nevienu citu nevajag, tikai vinju- ik pa laikam iemiilos vinjaa no jauna, ar katru reizi biku stipraak, mmm.. dievinu! tagad vinjsh devaas maajaas un man peekshnji radaas apjausma, ka nav nemazaakaas veeleeshanaas patuseeties ar "rozaa brilli" un vinja kompaaniju.. nezinu, kas man bija uznaacis, kad apsveeru shaadu domu! njaa, zhetonvakars bija tieshaam izdevies, kaut arii biju pesimistiski noskanjota sapratu, ka vnk vajag iistos cilveekus blakus un tad jau viss notiksies! prieks arii par to, ka nedzeeru- tikai vienu glaazi shampaniesha, lai gan paareejie jau bez kaut kaa stipraaka nevareeja!

p.s.- Balodi Tavas kurpes ir pie Sandzhas, tas lai Tu nesatrauktos- vismaz taas Tev veel ir =) ehh.. =/

ak, jaa! un Miiljums teica, ka izskatijos labi un vinjsh nesaprotot, ko njemos, jo abas variaacijas par teemu "zhetonvakara teerps" ir bijushas labas =) man pat beigaas pashai aizmirsaas, ka jaauztraucas kaa izskatos! =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-01-29 22:50 (saite)
Smaidiiju, lasot, cik jauki tev gaajis! Un smaids veel aizvien neizzuud no manaam luupaam! Teishaam liels prieks, ka viss tik jauki beigu beigaas notikaas!
Lai vairaak taadu dienu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-30 18:37 (saite)
jaa, bija tieshaam skaisti, man arii smaids, kad atceros =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lotele
2005-01-30 01:13 (saite)
ar miiljumiem jau taa ir ka shamiem vienmeer patiik kaa mees izskataamies un vinji pat nemelo........vieniigi manam nepatiik kad es uzkraasojos.......tad luuk es izsktoties svesha bla bla bla :))

prieks ka tev tik labi gaajis un ka tik daudz atklaasmju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-30 18:40 (saite)
maneejis arii ir pret kraasoshanos, vieniigaa atshkjiriiba ir taa, ka es nemaz nekraasojos, jo ciest nevaru tos visus uz gjiimja gaazhamos shtruntus! taa jau ir, ka lai cik briesmiigi izskatiitos, vijiem tik un taa liekas, ka viss o.k. =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?