gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-26 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:aizmiglots
Mūzika:r.e.m.- the boy in the well

vakardiena..
r.e.m., protams, bija lieliski un gaismas uz skatuves taapat, bet uzvedos neparasti mieriigi un neraksturiigi sev, jo vieniigais pie kaa leekaaju, dziedaaju liidzi un vispaar izraadiiju dziiviibas paziimes, bija Praata Veetra, nevis aarzemju viesi..
vakar nospriedu, ka laikam tas, no kaa visvairaak baidaas, piepildaas, jo pirms nedeeljas nospriedu, ka man ir bail satikt "rozaa briljlju exemplaaru" un vakar vinju satiku, pietam, vietaa, kur tieshaam to nebiju gaidiijusi- r.e.m.! no saakuma pat domaaju, ka vinja tur nav un nopriecaajos, jo redzeeju vinja draugus, bet tad izraadiijaas, ka vinjsh tur ir, tikai ieprieksh nepamaniiju, jo vinjsh ir noshnjikaajis savus skaistos, garos matus un izskataas veel pieaugushaaks, lai gan laikam 24 vecs viirietis nemaz nevar izskatiities nepieaudzis.. laikam bija lemts vinju satikt, nezinu tikai, ko man tas deva un kaapeec vinjam bija jaauzpeld peec 5 meeneshu neredzeeshanaas? nevar teikt, ka ir atgriezushaas vecaas juutas un rozaa brilles, bet kaut kaada miglinja joprojaam ir, jo nespeeju neticeet vinja teiktajam un uztvert vinju kaa ausiis leejeeju.. radaas sajuuta, ka joprojaam esmu mazaa muljkjiite, kas tic visiem vinja vaardiem, nespeeju uztvert vinju negatiivi.. bet laikam jau tas vairs nav svariigi, jo viss ir izsaapeets un aizmirsts, tagad speeju atcereeties tikai to, cik jautri ar vinju bija un paarliecinaaties, ka labpraat paretam ar vinju patuseetos, jo vinjsh un vinja draugi nav domaati biezhai kontakteeshanai, bet ja nolemj satikties ar vinjiem, tad tas ir garants lielai jautriibai.. vieniigais, kas man tieshaam lika nozheelot sho saskrieshanos, bija mans Miiljums un tas, ka vinjam tas bija jaaredz, pietam, veel arii jaaklausaas mana debiilaa muldeeshana par vinju, kad bijaam jau maajaas.. "rozaa brilles" pateica, ka man esot smuks draugs, lai gan bija cereejis, ka tas ir mans braalis, nevis puisis.. kad nespeeju izprast, kaapeec joprojaam ticu katram vinja vaardam, Miiljums pateica, ka vinjam laikam vnk ir sharms.. naaksies piekrist, jo kad sarunaajamies, tad vnk viss aizmirstas un vinjsh izskataas tik piemiiliigs, labestiigs un visaadi citaadi jauks, ka nav briinums, ka visas uzkjeras- ieskaitot mani, kas NEKAD neuzkjeras uz "taadiem" tipinjiem.. tagad skan galvaa vinja drauga teiktaa fraaze: "vinjsh ar Tevi tikai speeleejas! uz sho visas uzkjeras", bet es kaa muljkje joprojaam uzskatu, ka taa nav un taisnojos, ka taa vnk sakrita un tas bija paarpratums, kas sanaaca muusu peedeejaa tikshanaas reizee.. tieshaam aita!!! laikam buus jaapaarstaada smadzenes, jo tas nav normaali! peec shiis saskrieshanaas vareeja redzeet, ka vinjsh joprojaam veelas mani dabuut un tas nav nekas slikts, jo taapat vinjam nespiid, bet vinjsh vareeja to taa arii izraadiit, nevis "speeleeties" un raadiit, ka vinjsh veeleetos ar mani ko nopietnaaku par vienu nakti.. bljin! negribu par vinju vairs domaat, runaat un vispaar gribu, lai ar sho saskrieshanos r.e.m. arii viss beigtos, bet man ir nelabas aizdomas, ka taa nebuus..
shim visam joprojaam vislabaak atbilst rindinjas no r.a.p. "touch in the night"- vispaar man r.a.p. saistaas ar "rozaa brilleem", naktiim, ko pavadiiju domaas par vinju, trinchiem un visu notikusho..
I believe in all your promise and your lies
But I feel in the end I'll lose..


p.s.- PIEDOD, luudzu Miiljum, ka Tev tas bija jaalasa, bet labaak taa, nekaa likt friend only un tad nejaushi atklaat, ka esmu to slepus rakstiijusi! * * *



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lotele
2005-01-27 00:46 (saite)
labi ka miiljums blakaam bija..un labaak netuseet ar to kompaaniju...nebuus lab...to laiku var veltiit rakstot veestules miiljotajam, ne taa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-27 18:15 (saite)
nebuutu lab', ja nebuutu paarliecinaata par savu uzticiibu utt., bet kopumaa nekas slikts nav pavadiit laiku ar cilveekiem, ar ko ir jautri un kas liek smaidiit par neko! vieniigais, kaapeec neveelos ar vinjiem patuseeties ir, lai nesaapinaatu Miiljumu un tas arii viss.. un ja vinjsh man to atljautu un es redzeetu, ka vinjam tieshaam nav saapiigi, nevis vinjsh vnk teelotu, lai neiznaaktu, ka mani ierobezho, tad es noteikti pavadiitu kaadu vakaru/ dienu pljaapaajot par bleenjaam ar "rozaa brilleem" un vinja draugiem! zinu, ka tas viss tagad izklausaas diivaini un iespeejams neizprotami, bet man taada doma pat praataa neienaaktu, ja man vinjsh nebuutu vienaldziigs- lai gan ja taa nebuutu, tad jau no manaam pashreizeejaam attieciibaam nebuutu pilniigi nekaadas jeegas, jo ir bezjeedziigi satikties ar cilveeku, kas ir pie kaajas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lotele
2005-01-27 22:53 (saite)
bet padomaa kaa jutiisies "rozaa brilles"..vinjsh iespeejams domaas ka tu nespeej bez vinja un taapeec tuseejies ar vinjiem un situaacija nebuus no taam patiikamaakajaam ja "rozaa brilles" izdomaa tev tjip "atbildeet" t.i. uzmaakties, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-28 00:15 (saite)
tici man- man ir vienalga, kaa jutiisies "rozaa brille"! es saprastu, ja Tu teiktu- padomaa, kaa jutiisies Tavs Miiljums, ka Tu tuseejies ar rb, bet par to kaa jutiisies rb tieshaam nav ko satraukties! vinjsh, protams, raadiija druumu gjiimi, kad ieraudziija manu draugu un teica, ka vinjam melnaa sviitra iestaajusies un blaa, blaa, blaa, bet tas bija tikai tikmeer, kameer cita pie apvaarshnja uzradaas/ uzradiisies/ uzrastos.. nezinu, kursh variants pareizais! ja vinjsh man tagad skalotu smadzenes, tad es, protams, domaatu, ka vinjsh saka tikai un vieniigi patiesiibu, bet ar skaidru galvu saprotu, ka ne es vinjam buutu pirmaa, ne peedeejaa, ne 1001! mani vairaak interesee, ko domaa man tuvais cilveeks, nevis rb, kuram ne silts, ne auksts par mani!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dreamer_
2005-01-28 12:10 (saite)
Bet padomā par šo lietu no cita viedokļa - kā Tu justos,ja tavs mīļums pēkšņi teiktu,ka viņš nu ļoti ļoti grib pajautroties un "tāpat vien" aizies satikties ar kādu meiteni,kura viņam liekas ļoti jautra un patīkama.Protams,var ticēt teicienam,ka vienīgais veids,kā likt cilvēkam būt uzticīgam ir ļaut viņam vaļu,bet,liekas,ka šādi var darīties tikai tad,ja starp 2 cilvēkiem pastāv perfekta uzticēšanās un ja katrs TIEŠĀM apzinās,ka noteikti nesastrādās muļķības,jo tu jau zini kā iet ar tiem bijušajiem - Veca mīlestība nerūs ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-28 14:55 (saite)
iisteniibaa nezinu gan kaa iet ar tiem bijushajiem! veelies pastaastiit? man kaut kaa vecaa miilestiiba aiziet uz neatgrieshanos.. protams, paiet laiks, kameer aiziet, bet ja aiziet, tad uz visiem laikiem! un rozaa brille ir aizgaajs..
manai mammai gan vienmeer ir bijis labs teicies attieciibaa uz viirieshiem un to, protams, var attiecinaat uz sievieteem arii- ja gribees aiziet, tad aizies, lai kaa meegjinaatu notureet! iisteniibaa tam piekriitu, bet zinu arii to, ka nedariishu neko, ko mans Miiljums negribees, lai daru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?