gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-24 18:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:shoks
Mūzika:pienvedeeji

shoks
baac! tiko tiku noshokeeta taa, ka mute palika valjaa! manam beerniibas draugam, kam tikai 21 gads 20.janv. piedzimis deelinjsh, ko arii saukshot jaanis, gluzhi kaa teevu! neesmu vinju ljoti sen redzeejusi.. kas tik nenotiek gada laikaa! peedeejo reizi pie sevis spriedu, nez vai vinjam nopietni tas ar to draudzeni (stulbi spriest, jo vinji jau kopaa 3 gadus), bet reku sheku jau beerninjsh! buus jaaapsveic =) iisteniibaa, prieks, ka saduushojaas un laida pasaulee, nevis atteicaas no shiis domas! =)
njaa, laikam saakas periods, kad apkaarteejiem netikai kopdziive saakas, bet arii kaazas un beerni dzimst! es gan nevareetu iedomaaties, ka man, piem., peec gada piedzimtu beerns.. tas pat jociigi, jo it kaa skaitos pieaugusi, bet iekshaa juutos kaa beerns un neliekas, ka 19 gadi jau.. njaa, visam dziivee pienaak savs laiks- manai mammai veel ilgi buus jaagaida liidz vecmaaminjas statusam, cerams ;)!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-01-30 22:42 (saite)
vispār es arī gribētu suni, bet tad man noteikti būtu jābūt privātmājai, jo tā man šķiet cietsirdība, ja milzīgu suni iesprosto 2 istabu dzīvoklītī. Man reiz bija suņuks, viņš tik jauki skraidīja pa manu plašo pagalmu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?