gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-09-13 18:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:braucamais laix

pele
manaa maajaa ir ieradies jauns iemiitniex.. es gan neesmu par to iipshi prieciiga& un mamma netik, toties kakjim vismaz ir ko pa dienu dariit, kameer neviens nav maajaas =) vinjsh to nolaadeeto peli ir diezgan pamatiigi nomociijis, bet vinja arii ir labi pastraadaajusi, jo mana miiljaa kakjeniite vinju kjersta jau no agra riita un tagad beidzot vinjai tas ir piegriezies un vinja vnk flegmaatiski gulj un raugaas peles virzienaa, jo naf speeka vairs tur bakstiities.. vieniigi nesaprotu, kur pelei ir praats iemitinaaties maajaa, kur ir kakjis? laikam kaarteejais persons ar zaagja skaidaam galvaa.. =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2004-09-13 19:23 (saite)
klau, ja Tu dosies uzz kaadu no muzikaali orienteetajaam filmaam festivaala "arsenaals" ietvaros ieksh k-sunja, tad pakjer liidzi pink floyd graamatu, jo es tur pie ieejas staaveeshu un daliishu austinjas. tad vareesi man iedaliit graaamatu. (man nez kamdeelj liekas, ka gribeesi redzeet gan bluuza filminj, gan filmu par the rolling stones 1969. gadaa)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-09-13 19:32 (saite)
par sho iespeeju jau ilgi lauzu galvu, bet veel neesmu izdomaajusi, uz kuru tieshi ieshu utt. noteikti pazinjoshu, kad doshos un graamatu arii neaizmirsiishu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-09-13 19:34 (saite)
ok, ok, es buushu klaat pie visaam filmaam, kas buus k-sunii.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?