gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-08-28 14:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:paareedies
Mūzika:ak, shis aadas seedekliishu cd *

3 dienas... bljag! tikai 3 dienas.. saaksies tas murgs, kur man buus jaateelo supercentiigaa skolnieciite, pa vidu veel jaakaarto maaja& jaabraukaa ar mashiinu peec iespeejas mazaak, nedriikstees lekties ar skolotaajiem un visaadi citaadi jaabuut pieklaajiigaakai nekaa esmu un viss tikai taapeec, lai buutu labas atziimes uz atestaata& mamma ljautu braukt pie VINJA!
bet shis riits bija lielisks- brokastis ap pl.13 ar kafiju& shokolaadi, smeekjis un zvaniit/ nezvaniit gariigais.. nospriedu, ka zvaniit, bet tikai pirmdien =)

p.s.- atmetam smeekjeeshanu ar 1.septembri! (ar dazhaam iznjeemuma dienaam, protams!)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-08-28 19:44 (saite)
jmhm, tagad zelleesi tikai dienaas, kas saakas ar "P"? tas ir pirmdienaas, piektdienaas un paareejaas dienaas :D?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-28 23:28 (saite)
Tu ja taapat, tikai augstaakaa liimenii =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scarface
2004-08-29 19:57 (saite)
smēķē ir kaitīgi, bet kāda velna pēc es to stāstu to jau tā pat pus trīs cetrurtdaļas pasaules zin. Mans fāters arī smēķēja bet pirms 15 gadiem atmeta. Stāstīja šausmu lietas, ka neesot varējis uzkāpt pat 5. stāvā. Atmetis tādēļ, ka es piedzimu. Smēķēšana kaitīgs ieradums saīsina dzīvi... Bet es jau tev nemācu dzīvot, dari kā gribi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-30 13:12 (saite)
zini? peedeejaa laikaa viss saiisina dziivi- pat kaisliiga skuupstiishanaas saiisinot dziivi par 5min. es zinu, ka smeekjeet ir kaitiigi& netaisos to noliegt vai apstriideet, jo tas vnk naf iespeejams, bet reizeem vajag kko taadu, lai nomierinaatos vai padomaatu, lai papljaapaatu un vnk izbaudiitu to mieru, kas ir piipeeshanas laikaa.. citi lieto alkoholu, bet es uzpiipeeju! pietam, nekuupu kaa skurstenis katru dienu& nepaartraukti.. bet, piem., 5dienas vakari ir vnk neizbeegami, lai uzpiipeetu, seezhot "kafijotavaa" un pljaapaajot par niekiem! biju saakusi piipeet regulaari, bet tagad atkal metiishu malaa.. un iisteniibaa, man tracina, ka tagad izklausaas peec taisnoshanaas- es jau nee, es tikai biku..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?