gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-08-26 14:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nejeedziigs
Mūzika:kaspars dimiters

intervija ar Imantu Kalninju
seezhot pie zobaarsta atradu juulija "santu", kur biju jau lasiijusi interviju ar I.Kalninju, bet paarlasiiju veel, jo vinja teiktais mani ritiigi "iepeera".. nebija nekas taads, kam es nevareetu nepiekrist no vinja teiktaa.. un tas, kaa vinjsh izteicaas par 60to beigu un 70to gadu muuziku bija tik sasodiiti patiesi, ka neko pielikt& atnjemt.. taatad:
"Teksti- augsta liimenja filozofiska dzeja, ljoti emocionaala un kompliceeta muuzikas valoda. Smalka, aarpus realitaates esosha maaksla un dziive...PINK FLOYD norobezhoshanaas savaa unikaalajaa muuzikas pasaulee- kaa citiem nesasniedzama virsotne."

atkal jau naakas sapnjot un domaat, kaapeec es nedziivoju Tajos laikos??? kaapeec es dziivoju tagad? man tachu besii aaraa lielaakais vairums lietu, kas ir muusdienaas! reti kursh speej radiit patiesi lielisku muuziku, cilveeki ir iegrimushi naudaa, nekas vairs naf svariigs, tikai pasha izdziivoshana.. visapkaart viena vieniiga neapmierinaatiiba un stress- kaa man riebj shis vaards! pat maajas vairs nav miera osta, bet viens vieniigs kara lauks...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyfishs
2004-08-26 15:00 (saite)
Labi tur, kur mūsu nav?
Ir arī tagad labs muzāriņš.. Tikai.. Ņemot vērā, ka viņi nav prece - viņiem nav reklāmas. Par viņiem neraksta un teļļukā viņus nerāda. Bet kas meklē - tas atrod! Beidz nīkt un vainot pasauli un laiku! Tu esi tā, kas nosaka kāda mūzika, laiks un cilvēki ir ap tevi! Saņemies un veido vidi nevis pakļaujies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-26 15:12 (saite)
es jau saku, ka reti, kursh speej radiit labu muuziku, bet naf jau taa, ka neviens! man vnk tik ljoti ieper 60to-70to muuzika, ka nemaz nemeegjinu atrast kko jaunu.. un to vidi vareeshu saakt veidot peec gada, kad tieshaam visiem speekiem centiishos straadaat& dziivot ar labaako draudzeni suutot savu maati 333 maajas taalaak.. patreiz man viss pozitiivais ir tikai liidz briidim, kad ierodos maajaas un gribaas tuliit pat aiziet prom no turienes.. naf iespeejams nepakljauties cilveekam, no kaa esi atkariigs un kas dod Ls! un nemaz nesaki, ka man vajag straadaat& buut neatkariigai- pati zinu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyfishs
2004-08-26 15:34 (saite)
Velti tu to mammu tā! Ar to visu vajag sākt - sakārto attiecības ar manmmu!
Zinu!!! Zinu!!! Es ar savu arī ilgi nesadzīvoju - tomēr tikai tagad, kad man pašam ir meita - es sāku pilnībā saprast savu mammu! Viss kas mani TĀ besija, ierobežoja utt - tomēr bija darīts manā labā! Tagad atceroties savus pusaudža gājienus man reizēm kauns sametās - kāds es biju dumiķis, ka mammu neklausiju!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-26 15:48 (saite)
nav runa par neklausiishanu un blaa, blaa, blaa.. mums visu laiku bija lieliskas attieciibas- viss tika atljauts& kad aizliedza, tad arii histeerijas neriikoju, bet tagad ir muuzhiigaas lekcijas un vinja neko nesaka aciis- vinja bljauj par to, ka maaja naf sakaartota, lai gan visu augustu to vien daru, kaa katru dienu maaju tiiru.. probleema ir taa, ka sabukteeju maashiinai durvis& vinja ieraudziija dazhas bildes, kas nebija jaaredz- tikai joprojaam nesaprotu, kur vinja taas ir izrakusi..? un to visu man vinja nesaka& nerunaa, teelo, ka viss kaartiibaa, bet brauc augumaa par siikumiem. visu shito man izstaasta vinjas labaakaa draudzene, kas savukaart ir manu labaako draudzenju mamma.. ai, sarezhgjiiti! es zinu, ka viss ir manaa labaa, bet neuzskatu, ka man par labu naak bljaushana, kurai pamats ir pilniigi cits! nu tad, lai pasaka man aciis, ka esmu sliktaakaa meita pasaulee, ka man jaaapmaksaa durvju laboshana, jaaatrod darbs, benziins jaalej pashai utt. nevis jaasaka, ka esmu enjgjeliits, bet tajaa pashaa laikaa savai draudzenei krata sirdi par slikto meitu! riebj!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyfishs
2004-08-27 00:05 (saite)
Līdz riebumam nodzrāzti vārdi - un tomēr - vai vislabākais nav izrunāties? Plaisas paliek tikai lielākas. Pašas viņas neaizaug. Ja nu vienīgi ar netīrumiem....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-27 16:20 (saite)
patreiz labaak nerunaashu.. ja vinja saaks, tad uz priexshu, bet pati neko neuzsaakshu.. labaak atstaashu kaa ir un dariishu visu iespeejamo, lai buutu labs beerninjsh& neatgaadinaashu par notikusho, jo peec 2 nedeeljaam buus viens no manas dziives izshkjiroshajiem briizhiem, kur man noteikti jaabuut, bet ja saakshu runaat, tad uzkurinaashu mammu veel vairaak& vinja man neljaus nekur braukt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scarface
2004-08-27 14:40 (saite)
Tev dereetu dariit ar savu mammu taa kaa daru es , protams saprotu, ka tas nav pareizi un tas ir pretiigi, bet es tavaa vietaa vienkaarshi pasuutiitu vinju d.... un iesleegtos savaa istabaa. (Man taadu konfisceeja pirms 7 gadiem taa kaa izmantoju maasas istabu). Mutere lauvee pie durviim bet tu izliecies ka nedzirdi. Peec stundas vai divaam iznaac aaraa un paluudz piedoshanu mammai un pasaki vinjai, ka nav vajadziibas taa trakot par siikumiem, var tachu mieriigi pateikt miiljaa meitinj luudzu izdari to un to nav vajadziibas bljaut kaa trakai. Protams man liekas ka tas nav pareizi, tachu dazreiz, kad mani tieshaam piebesii, ka mana mutere visu laiku zaagee mani prasot, vai es izlasiiju fiziku, veesturi utt. un peec tam kad es saku, ka visu tipa esmu izlasiijis, vinja man saka labaak izlasi otrreiz, kaut gan visu jau taa pat zinu labi un pie tam neesmu jau tas sliktaakais skoleens. Vai arii kad atnaaku maajaas no skolas, bija 8 stundas, esmu noguris, atnaaku maajaas un atkal mutere kaut ko paprasa, es atbildu jaa, jaa, jaa. Vinja ko tu taads nikns? Es es neesmu nikns? Vinja tu man te jaunais cilveek neblausties. Es gribeeshu un bljaushu un pasuutu vinju. Taa kaa vienmeer manaa gadiijumaa ir vainiiga mamma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-27 16:29 (saite)
esmu izmeegjinaajusi dazhaadus variantus un nonaakusi pie secinaajuma, ka vislabaak ir vnk pakluseet& ljaut, lai izaurojas.. peec tam savukaart mamma juutas vainiga& naak luugt piedoshanu, bet ja es kko "ceertu" pretii& pretojos, tad viss kljuust daudz sarezhgjiitaaks.. labaak ir smaidiit, dariit visu, lai naf par ko piesieties& buut laipnai.. shad tad uztaisiit vakarinjas, parunaaties taa vispusiigi, bet lai liekas, ka ir labi parunaats un nekad neteikt, ka vajag Ls, jo tad vinja pati man dod un vairaak nekaa es buutu prasiijusi un laizh arii visur!
tagad mana probleema ir taa, ka lielaako tiesi vajag braukt ar mashiinu uz taam vietaam, kur ir vajadziigie cilveeki, bet pa mazaak kaa 2 meeneshiem esmu nobraukusi ~6000km un sabukteejusi durvis& noskraapeejusi disku, iedziivojusies dubljos& vilkta aaraa ar traktoru..(peedeejaas 2 lietas vinja nezinaaja, bet atrada lietiskos pieraadiijumus bilzhu veidolaa un tagad pazinjoja, ka ar mashiinu vispaar nekur vairs nebraukshu)..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]element
2004-08-28 22:22 (saite)
tev ir šitā mašīna, kas tev tagad userpic'ā??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-28 23:27 (saite)
nee, bet es gribeetu taadu uzraxtu par godu "savam" vieniigajam viirietim, kas mani nekad nenodod =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2004-08-26 22:39 (saite)
vienmeer labaak ir tur, kur muusu nav

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-26 23:09 (saite)
ne vienmeer! ir briizhi, kad labaak nevar buut, kaa vieniigi tur, kur esi Tu =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?