gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-07-06 22:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:forsh
Mūzika:whitesnake- greatest hits 1984-1989

lietus
tiko baismoniigi saliju, tagad dzeru kapuchiino un baudu silto segu.. naak atminjaa nometne, kad devaamies uz peetera upiisha daarzu, kur vinjsh veica savus selekcijas peetiijumus. turpceljaa mezhoniigi salijaam un plusaa dabuujaam baigaako krusu, kas bija milzoniigi ledus graudi, nevis parastaas baltaas bumbinjas, bija jautri! peec tam k-kur liikumojaam, jo skolotaaja iisti nezinaaja, kur tas daarzs ir, kad atradaam muus viesmiiliigi aicinaaja iekshaa upiisha maajaa un cienaaja ar teeju un medu (taada viesmiiliiba ir tikai laukos), staastiija par upiisha darbu un vinju pashu, bija baigi interesanti.. peec tam gaajaam pa milziigo daarzu ar visaadiem selekcijas briinumiem un nonaacaam arii pie kjirshiem, kurus vareejaam stuukjeet pilnaam muteem- dieviigi gardi bija, tik saldus savu muuzhu nebiju eedusi un taadaa vairumaa tie zaros bija! apskatiijaam arii slavenaas aprikozes un tad saakaas taads gaaziens, ka nekur nevareeja pasleepties! izskats un sajuutas bija taadas, ka mees ar visaam dreebeem vnk ezeraa buutu ieleekushi! saprataam, ka naf veerts kaveeties un gaidiit, kad paaries un mieriigi devaamies uz dobeli, pa celjam aardiijaamies pa peljkjeem un raadiijaam, lai mashiinas brauc peec iespeejas vairaak taa, lai muus apshljakstiitu- bija super, silti un vnk lieliski! taa izsmeejaamies, nesapratu, kaapeec aizmugureejie gaaja taadi sapiikushi, jo siltaak jau no taa nepalika... Kalvis arii nebija apmierinaats ar dziivi (un lai tik' vinjsh pasaka, ka nespeeju buut jautra un dariit muljkjiibas- mees vnk nekad vienlaiciigi neesam "aardiigajos" gariigajos).. Dobelee veel iegaajaam Rimi, kur nopirkaam balzaaminju, lai buutu, ar ko sildiities un pietecinaajaam visu veikalu!
baigi labais pasaakums bija! mainiijaas arii priekshtats par vienu skolotaaju, ar kuru visu laiku kasiijaamies un izteicaam pretiigus komentaarus viena otrai (skolas laikaa), bet es sapratu, ka iisteniibaa vinjai galiigi naf ne vainas, tik' dazhreiz vinjai ar to savu kjiimiju aiziet ciet un dazhi uzskati mums nesakriit, bet taa jau o.k.!

gribu veel taadu piedziivojumu! gribu leekaat pa peljkjeem! gribu iedzert karstu balzaaminju un klausiities kaa Kalvis speelee bluuzinju! gribu, lai ir taa kaa tajaa vakaraa nometnee! gribu to atmosfeeru!!!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2004-07-07 17:31 (saite)
man draugi ir atsauciigi, bet dazhreiz vinjiem uznaak k-kas ne taa kaa vajag.. man gan ar' reizeem uznaak.. labpraat Tevi pakjertu liidzi, ja vien Valka nebuutu otraa LV galaa.. zheel, ka pati nekur laikam nebraukshu, jo brauksim uz divaam dienaam apceljot LV, bet taa kaa es buushu shoferiitis, tad man nekaadus festus ar' vairs nevajag, ka tik' braukt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-07 17:41 (saite)
saprotu tevi! Mani jau ar - ja pielaizh pie stures, tad varu braukt, cik tik tiik!
Nu, nekas, tad jau izpaliks...jaameegjina kaads cits veids...noteikti kkas atradiisies! Es vismaz ceru...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 17:45 (saite)
izjautrojaties kaartiigi!
ja kas mainiisies tad jau sheit zinjoshu, bet ticamiiba ir maza, lai gan ir jau taadi, ka NLO arii tic =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-07 17:49 (saite)
mjaa...meegjinu tagad kko caur citiem draugiem sarunaat...pagaidaam neviens veel nav atsaucies. eseram, raadaas, jau ir kompaanija.
Un mana sarunaatais cilveeks jau atradis sev otru un abi brauc ar stopiem...Un kur tad nu es tur veel...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 17:53 (saite)
a, Tu ar eseru nevari?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?