gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-07-06 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:lielisks
Mūzika:the doors- love me two times

hmmm
taa, padomaasim, kas notiek, ja aizeju vienatnee pastaigaat pa veikaliem, lai nopirktu daavanu?
atbilde: pavisam driiz es tik' viena vairs nestaigaaju, jo man apkaart ir 3 dzheki, kas nepaartraukti muld visaadas stulbiibas, viens no tiem ir vaardaa Alvis, kursh mani pratina par dzhekinju vaardaa Kalvis un beigaas tas viss nonaak liidz piedaavaajumam kljuut par vinja draudzeni un atminju pluudiem par atdoshanos vinjam sarkanaa ferarri, ko apsoliijos izdariit aptuveni pirms 3,5 gadiem =D tik' nez' ko vinjsh buutu dariijis, ja piekristu kljuut par vinja draudzeni un rezultaataa vinjam naaktos mekleet attaisnojumus, lai tas nenotiktu... =D iisteniibaa, laikam vajadzeeja piekrist- buutu interesanti paveerot vinja reakcija un paareejo divu arii!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-07-07 15:30 (saite)
bet tikai tos iipashi miiljos jaukumus un miiljumus nebuutu labi shaadaa veidaa ekspluateet :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 16:36 (saite)
nee, nu, protams, tos svariigaakos jaaliek mieraa, bet ar paareejiem gan var drusku paaaleeties un paspeeleeties- nepaarkaapjot robezhas, protams, un nevienu nesaapinot..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-07 17:16 (saite)
es taa veelaizvien speeleejos ar 2 dzekinju juutaam...ak, es...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 17:23 (saite)
par mani reiz viens teica- you're devil in the sky.. es jau arii taa speeleejos un speeleejos liidz aizgaaju par taalu un nenoveerteeju, cik tad tas dzheks var iztureet, tagad vinjsh taa speeleejas ar mani un es reizeem speeleeju pretii.. tik shoreiz aizmirsu piespeeleet, ka toch vareetu saiet kopaa- tad buutu ass speeles pagrieziens =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-07 17:27 (saite)
par mnai gan neviens taa nesaka. Bet, ja tie dzeki pashi uzvedas kaa taadi muljkjiishi, redzeedami, ka es ar draugu kopaa staigaaju...Vinji man veelaizvien suuta divdomiigus SMS. Kaa tik satiek uz ielas vienu - nu, jums jau viss cauri?
Un es uz tovinju SMS arii divdomiigi atbildu...Speeleejamies..
Bet visbriesmiigaak es reiz speeleejos ar vienu dzeku, kad caur vinja draudziibu gribeeju tikt klaat citam dzekam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 17:36 (saite)
es taa speeleejoties, lai ieriebtu vienam (Alvim), saaku flirteet un beigaas arii satikties ar citu (Kalvi), bet rezultaataa, kad Alvis kljuva trax manis deelj un bija gatavs dariit dajebko bija jau par veelu, jo biju neglaabjami iemiileejusies Kalvii.. shoreiz iznaaca, ka pati iekritu savaas lamataas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-07 17:46 (saite)
ai, ja taa gadaas, tad iisti labi nav...
man gan toreiz viss sanaaca baigi tizli, jo pazaudeeju abus tos dzekus - gan to, kuru izmantoju, gan to, ar kuru gribeeju kko nodibinaat...un tagad man taa izmantotaa baigi zheel, jo vinjsh jauks cilveeks ira...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-07 17:52 (saite)
es jau ar' tagad abus esmu pazaudeejusi.. ar Kalvi izshkjiiros, bet Alvi paaraak saapinaaju, taapeec vinjsh man vairs neuzticas un tagad tikai speeleejamies viens ar otru, lai gan iisteniibaa vareetu jau k-ko vairaak arii..

nenoveicaas Tev... es vienmeer tadaas reizees padomaaju, cik slikti justos es, ja mani taa izmanotu.. njaa, un tad paliek veel suudiigaak, jo saprotu, cik tam cilveekam ljoti saap un vairaak tieshaam taa nedaru! meegjinu rast citas iespeejas, lai ieguutu, ko veelos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?