gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-07-02 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:king crimson- islands

joprojaam domu diena
tikai tagad kraameeju aaraa somu un atcereejos visaadas shtelliites no nometnes..
bija vienu dienu baigais sviests, kur mees ar Kalvi vispaar nesarunaajaamies, bija pilniiga ignoreeshana no vinja puses un k-kaadi tur uzbraucieni gan no vinja, gan manis- vopshem viss pakaljaa... es vairs nevareeju to iztureet un uzraxtiiju ziimiiti, ko piespraudu pie vinja ziimeetaas sejinjas (mums katram bija jaauzziimee sevi un tad to sejinju pielika pie sienas un jebkursh vareeja liimeet klaat tam cilveekam domaatas ziimiites), taa nu es uzraxtiiju, ka esmu vinja riiciibaa, ja vien vinjsh veelas parunaaties, jo man ir sajuuta, ka k-kas galiigi "neshtimmee".. Liene zinjoja, ka vinjsh esot izlasiijis un peec tam muusu attieciibas strauji kaapa augshup- vinjsh peekshnji saaka ar mani runaat, bija baigi labais vakars& nakts un viss bija o.k. tik' nodomaaju- cik smiekliigi, divi pieaugushi cilveeki speej uzlabot savas attieciibas tikai ar ziimiishu paliidziibu. Nu k-kas tomeer naf kaartiibaa... bet taada ir dziive, visu jau nevar gribeet!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mandersons
2004-07-02 23:16 (saite)
banaali. bet nu taa gadaas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-02 23:47 (saite)
nevis banaali, bet stulbi!!! ritiigs stulbums tas bija! iedomaajies vecu, laulaatu paari, kas peec katra kashkja nevis izrunaajas, bet uzraxta ziimiiti? nu labi, mees neesam preceejushies, bet kopaa tomeer bijaam pietiekami ilgi, lai speetu pateikt aciis ko domaajam! riebekliibas jau pateikt varam, bet izrunaat, kaa visu veerst par labu- nee! nu idiotiski ir cilveeki!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]empty_skies
2004-07-03 01:09 (saite)
=D hehe idiotiski & muljkjiigi tie cilveeki, un vispaar naf veerts apspriest cilveeku stulbumu! Jo paraadiijaas man gaisma aciis: ES taksh arii esmu cilveeks.. un neatpalieku no citiem, straadaaju muljkjiibas taalaak. Bet taa forshi apspriest cilveeku stulbumu, itkaa pats buutu kaads cits, gudraaks radiibinjsh no malas. =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-03 15:45 (saite)
es jau arii runaaju par cilveeku (manu & paareejo) idiotismu un stulbumu! nekad neesmu uzskatiijusi, ka cilveeki ir tie gudraakie, manupraat, nekas gudraaks par dziivniekiem vnk neeksistee.. vinji maak dziivot taa, kaa mees "cilveeki" to nemaakam, dziivnieki ir daudz gudraaki gan attieciibu jomaa, gan vispaar dziivee- vinji tik' neizraada, lai mees "visgudrie" nejustos apdaliiti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?