gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-18 22:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:griboshs =/
Mūzika:bon jovi- thank you for loving me

taa vinjsh i'
Tu seedi un domaa- vai tas par ko Tu sapnjo ir Tev vajadziigs, vai tas ir labaakais prieksh Tevis?

un atbilde ir- NEE!!! bet Tu turpini sapnjot..



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]empty_skies
2004-06-19 00:45 (saite)
Un sapnjojot var noseedeet visu dienu(muuzhu) & pazaudeet to iisteniibu. Taapeec, ja tie ir kaut biku reaali piepildaami tad: "vis neiespeejamais jaapadara par iespeejamu"(kaut arii domaa, ka tas tev nav pa speekam, dari visu, un darot TO Tu pats padariisi savu sapni iespeejamu.) -mazlietinj, mby gruuti saprast, taa vaardu kaartiiba jociiga, bet savaadaak nemaaku pateikt. To atzinju, vai shajaa gadiijumaa, teicienu, kas paliidz piepildiit sapni daudzkaart teicis man unikaalais cilveecinjsh.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-19 01:29 (saite)
sapratu visu, ko gribeeji man teikt =)
es sapnjoju, bet nenogulju dziivi, daru visu, ko vien veelos dariit- ar dazhaam atkaapeem- es pat nezinu, vai tam bija iistais apziimeejums sapnjoshana.. driizaam jau gribeeshana.. es vnk gribu piepildiit vienu lietu, bet domaaju, ka to nedariishu, jo tas sarezhgjiis visu manu dziivi un visticamaak saapinaas manu miiljcilveecinju, jo nespeeshu vinjam atbildeet ar to pashu, ko vinjsh jutiis pret mani, ja notiktu tas, ko veelos es.. tagad jau reizeem liekas, ka nekas tomeer naf beidzies un nemaz negribu iedomaaties, kas notiktu, ja piepildiitu sho savu "sapniiti".. jo tad viss tikai saaktos, bet tas buutu saakums ar aatraam beigaam un lielaam saapeem..

shoreiz es izveeleeshos neiekosties shajaa kaardinaajuma abolii un tureeties ar visaam 4 pret sho chuusku- kaisli vai vnk hormoniem =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?