gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-17 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pinkfloydiigs
Mūzika:Pink Floyd- Animals

burviigi
dievinu shaadu laiku, vieniigi ceru, ka nometnee taads nebuus, jo tad taa buus jaapavada istabinjaa ar ex.. un draudzeni klausoties, kaa ex.. speelee gjitaaru, kolosaali, protams, bet Teervete ir domaatam citam..
tagad klausos Pink Floyd "Animals" un saakshu lasiit graamatu, ko mana miiljaa Tapetiite man uzdaavinaaju vaardinj dienaa- Dzhordzhs Orvels "Dziivnieku ferma".. runaa, ka peec shiis graamatas ir tapis Pink Floyd albuums "Animals".. tagad shis fakts ir jaapaarbauda.. varu dereet, ka ja to nezinaatu, tad nepieveerstu tam taadu uzmaniibu, bet tagad noteikti centiishos saskatiit dazhaadaakaas nianses un siikumus, kas sakritiis shai graamatai ar Pink Floyd albuumu!

vaardinjsveetkus nosvineju vnk dieviigi, vieniigi neaizgaajaam uz "BBK", bet aizgaajaam uz "A-robezhu", bija superiigi un speeleeja baigi labaa grupa "Living dead", kas filmeejaas "Siena shkjuunim", naakosh sesdien muus varees redzeet pa TV =) ex.. diemzheel nebija, jo vinja mob. ir aizgaajis pa pieskari un vinjsh nesanjeema manu sms, bet vinjsh baigi to nozheeloja, jo naakamajaa riitaa atsuutiija sms un mees atkal stundinju saraxtiijaamies- zheel, ka vinjsh nebija, vieniigi tad mees nebuutu atklaajushi sho lielisko grupu, jo buutu gaajushi uz bluuza klubu! nekas, bet nometne buus kolosaala.. =)

joprojaam seezhu un skatos uz tiesiibaam, nu jau otro dienu, un nekaadi nevaru pierast un saprast, ka taas tieshaam ir manas.. naf man veel shii apskaidriiba pienaakusi =) un tas nepieleks veel ilgi- visu muuzhu par to esmu sapnjojusi, taadeelj paaraak gruuti to saprast =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nee
2004-06-17 18:18 (saite)
mmm, Pink Floyd - tas skan ljoti, ljoti labi :) Jaa, cik esmu dzirdeejusi Dziivnieku ferma ir ljoti laba graamata. Veiksmi lasiishanaa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 18:25 (saite)
PALDIESINJSH!
veel neesmu kjeerusies klaat, nodarbojos ar dazhu vaardu tulkoshanu, kam nebiju pieveersusi uzmaniibu, kad vnk taapat klausiijos "Animals" dziesmas.. tagad izpratiishu sho albuumu pilniibaa, liidz visiem siikumiem un nianseem =)

es jau bez Pink Floyd dziivot nevaru =) taapeec prieksh manis tas skan vairaak nekaa ljoti, ljoti labi =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2004-06-17 20:19 (saite)
izskatās, ka būs jāpašpiko no tevis un jāsalīdzina "dzīvnieku fermas" un "animals" motīvi. ewsmu lasījusi fermu un klasuījusies "animals", bet manās siuperīgajās smadzenēs, protams, neradās doma par kaut kādu saistību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 20:26 (saite)
nu tad shoreiz pamatiigi iedziljinies "animals" albuuminjaa un veel piepluso kaartiigu "fermas" lasiishanu, ieteicams pie Pink Floyd muuzikas =)
naf jau teikt, ka taa noteikti ir, vnk kliist taadas runas gan Pink Floyd maajaslpp., gan Godmanis "saknees" teica, gan vnk ir dzirdeets no ljautinjiem =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-06-17 20:44 (saite)
ou, grāmatas lasīšana un mūzikas klausīšanās reizē gan man neder. tad nespēju iedziļināties ne vienā, ne otrā.
šo dzīvniecisko operāciju gan mazdrusciņ atlikšu, jo šobrīd esmu pārņemta ar "teh wall", sevišķi pimo daļu (jo neatceros, kur liku otro. bet gan jau atradīsies)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 20:46 (saite)
nee, nu tai muuzikai jau vnk fonaa jaaskan, taa pavisam klusinaati, lai buutu noskanja, bet lai neaizsapnjotos..
to gan man nesaprast, kaa var neatcereeties, kur likts kaads Pink Floyd CD, tie man kaa dieva vietaa =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-06-17 20:59 (saite)
bieži neatceros, kur kaut ko noieku. bet skaidri zinu, ka tas cd ir mājās. un tas jau ir daudz. pateisībā ir tikai kādas 2 vai 3 vietas, kur šis cd varētu būt, tāpēc varētu nebūt problēmas to atrast.
lai cik klusa vai skaļa mūzika būtu, es nevaru to pievienot grāmatai. nesanāk un vis. ir mēģināts. mūzika uzvar. grāmata paliek novārtā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 21:02 (saite)
smagi.. =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nee
2004-06-17 22:26 (saite)
Nesen nopirku The Wall (filmu). Taa tieshaam ir ljoti smaga filma. Biju gan ieprieksh jau redzeejusi, bet vienalga, skatos veelreiz un tikpat stipras emocijas. Kaa muuzikji var taadu filmu izveidot...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 22:58 (saite)
varbuut muuzikji nevar, bet Pink Floyd var visu!
man taa ir miiljaakaa filma, varu skatiities un skatiities! iipashi mani iespaido animaacija un masveidu skati! lai gan visa filma ir viena liela gjenialitaate!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?