gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-08 20:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:apmierinaats
Mūzika:king crimson- the power to believe

super laix!
dieviigs laiks! vaajpraatiigi stiprs veejsh un tiko bija pamatiigs lietus =D pie maajas noluuza baigi lielais koks- paargaazaas paari visam celjam, labi, ka ne pretii logiem, jo tad buutu pa logu iekshaa, bet toties pie pashiem logiem no betona staba nomaucaas lampa ar dzelzs trubu un tagad karaajaas vados.. jaa, aaraa tagad labaak neiet!
ha, bet es dzeru kafiju, klausos shiiziigu muuziku un nespeeju izlemt vai lasiit kaarteejo Remarka graamatu, vai graamatu "Nekas nav neiespeejams" par domu speeku, vai kaadu no Paulu Koelju graamataam. hmm.. gruuta izveela, laikam jau buus jaalasa par to domu speeku =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]migla
2004-06-09 11:06 (saite)
Labāk tiešām lasi par domu spēku, jo Remarka grāmatas nav vēlams lasīt vienu pēc otras - zūd smeķis. Un Koelju jaukt klāt Remarkam arī nebūtu labi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-09 15:25 (saite)
gluzhi nepiekriitu, ka naf smekja, jo pirms pamatiiga laicinja izlasiiju 6 peec kaartas un taas tikai papildinaaja viena otru..
taapat jau neiznaaktu lasiit vienu peec otras, jo Remarku peedeejo reizi lasiiju pagaajusho vasar' un tiko pabeidzu Paula Bankovska "Cheka, bumba & rokenrlons"- iesaku, interesanta graamata, ja vien patiik 70tie gadi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diidii
2004-06-09 11:26 (saite)
njezinu gan ko lai tu izweelies ;) neesu paziistama ar ne1 no shiem raxtniekiem :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-09 15:28 (saite)
par P.Koelju nemaaku teikt, jo joprojaam neesmu sanjeemusies k-ko izlasiit (kaut vai to pashu Alkjimikji), bet par Remarku gan varu teikt, ka vajadzeetu nozheelot, ja nezini, kas tas ir! tas, protams, mans subjektiivais viedoklis, bet manupraat katrs iziet cauri Remarka dailjradei- iipashi jau jauniibaa =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diidii
2004-06-09 20:39 (saite)
buus jaiemeegina. alkiimiki es bisku iesaaku lasiit, bet pie beigaam pametu... jaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-09 21:20 (saite)
lai cik tas jociigi nebuutu, bet lielaakais vairums saak Remarku ar graamatu "Triis draugi"- iesaku! es ar' saaku tieshi ar sho, taa pat bija mana miiljaakaa graamata, bet nu pat vairs nezinu, kas ir miiljaakaa, jo visas patiik..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2004-06-09 13:28 (saite)
heh, vispaa nesaprotu kaa var lasiit to kakaino Koelju, bet nu ok - katram cilveekam jau savs, es kaa nekaa arii vinju lasiiju, lai saprastu kaapeec tik daudziem vinsh patiik - taa arii nesapratu :D bet par veetru... mmmmmmmm, vakar speciaali atraak notinos no darba, lai vareetu pavazaaties apkaart un sajust veeju, zheel ka taa arii neizdevaas ne uz viena jumta uzraapries un liidz juurai tikt, bet nu... visu jau nevar veeleeties :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-09 15:32 (saite)
es jau ar' gribu to Koelju izlasiit, jo visi lasa & ir lasiijushi, visiem baigi patiik un baigos citaatinjus arii ir pasviitrojushi un izraxtiijushi.. gribaas izlasiit, lai redzeetu, kas tad tas iisti ir!
jaa, veetras ir fantastiskas =) man ar' baigi patiik veetras laikaa pie juuras buut.. iipashi, ja veel zibens ir utt. bet uz jumta gan veel nekad neesmu kaapusi- veetras laikaa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dreamer_
2004-06-11 23:49 (saite)
Remarks rullllzzzzz!!! Man ļoti patīk!!!! Tikai nekādi nevaru izlasīt "Laiks dzīvot, laiks mirt", visādi šķēršļi stāv ceļā.
Lauciņš bij OK. Galvenais, es no rīta gāju uz darbu, skatos laiks tā neko...visu dienu sēžu telpās un tad ap 9 eju ārā...KĀ VISS Ir manījies..eju caur Rīgu...nolauzti zari, afišas nogāztas, kaut kāds haoss apkārt, jutos, kā pavisam citā pasaulē :) STRANGE....

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?