gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2010-03-19 11:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tfu
Sāk mākt aizdomas, ka nepatika pret darbu ir iestājusies tik tālu, ka organisms sāk izspēlēt 9.kl. stiķi ar "rīta nelabumiem". Toreiz beigu diagnoze bija- nelabums ir galvā, ne vēderā. Negribētos gan to atkārtot, jo vnk ir noriebies vemt, bet dīvainā sajūta vederā, katru darba dienas rītu, man sāk nepatikt.. Protams, brīvdienās viss ir labi (pret to pretenziju nav). Ehh, kur ir pavasaris un dzīvesprieks?

Un vēl es beidzot varētu ķerties klāt un vienreiz izdarīt iekavētās skolas lietas, citādi tas kļūst varen smieklīgi!!! Jāsaprot, ka iekšējā kliegšana uz sevi, neko nepalīdz, ja vien tas neiekustina, bet pagaidām viss joprojām stāv uz vietas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2010-03-19 11:31 (saite)
Uhh, man arī līdzīgas lietas izdzīvotas, tik ar galvas sāpēm vai vēdera sāpēm.. Tagad esmu laimīgi tikusi gandrīz pavisam pāri. Kādu retu reizi vēl uznāk, bet vispār - esmu free, un tā sajūta ir ļoti laba.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2010-03-19 11:52 (saite)
Es biju free kādus 7 gadus un tagad sāk mākt nelabas aizdomas.. Es gan ceru, ka tas šoreiz ir saistīt ar mr- zin, cerība muļķa mierinājums ;) Lai cik ļoti man tas darbs nebūtu apnicis, kkā vēl neesmu gatava pati labprātīgi no tā tikt vaļā un meklēt kko jaunu.
Vismaz labi, ka no migrēnām esmu atbrīvojusies, citādi prātā laikam nojuktu!

ps- Tavs noslēpums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?