gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2010-02-12 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kretīni
Uhh, kā pārskaitos.
Sākās ar to, ka lielākā daļa uz ceļiem kļūst debila, kad uzsnieg sniegs. Sastrēgumi ta sastrēgumi, bet kad mani mēģina nonest no ceļa busiņš, kurš nevis spiež bremzi, kad iedegas dzeltenais, bet gan tieši pretēji uzgāzē un pār sarkano triecas man virsū, lai gan pati stāvu krustojuma vidū un gribu beidzot nogriezties.. Bet kronis visam bija X5, kurš nolēma man nedot ceļu, lai gan viņam BIJA kur pabraukt malā un tieši viņa pusē stāvēja auto, tātad man bija priekšroka. Tad nu mēs tā "draudzīgi" mazajā ieliņā stāvējām un blenzām viens otram virsū kādas 4min, līdz aiz manis saradās mašīnas un vecis izdomāja mani "pabaidīt" un pielīda ar savu purnu pie manējā, protams, pa vidu vēl viņu sanesa un viņš knapi apstājās. Tad viņš izlēca no mašīnas un sāka krieviski uz mani aurot, savukārt es runājot latviski paskaidroju, ja viņš vēlas man kko teikt, tad lūdzu valsts valodā :D Tagad nožēloju, ka beigās viņu palaidu, jo aiz manis jau bija sastājušās 6 mašīnas un galu galā viņam vajadzēja tik drusku pabraukt sāņus. Tāda sajūta, ka mēs turpinātu vēl tur stāvēt, ja ne tie citi autovadītāji, kas nebija pelnījuši tajā visā noraudzīties.

Toties tagad mieriņš- latte, lašmaizītes un filma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2010-02-12 15:01 (saite)
tāpēc es ni un ni.. ar mašīnu neesmu draugos. Man nervi neturētu - izbrauktu cauri parkam.. :D vai uzbrauktu kādam idiņam speciāli virsū.. un aizlaistos...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2010-02-12 16:12 (saite)
es savukārt bez mašīnas nu nekādi. agrāk, kad nesanāci tik bieži braukāties, tad kļuvu pikta uz dzīvi, ja sen nebiju sēdējusi pie stūres..
reizēm nožēloju, ka man nav vecs zapiņš, jo tad daļa Rīgas "kruto" braukātu ar sasistiem sāniem un pakaļām, pateicoties man. tūkstošiem reižu ir gribējies speciāli kādā ietriekties, bet žēl savas Princesītes.
Toties vedējtēvs 1x speciāli vienam džipam sānus noskrāpēja. Tā kā vedējam ir darba auto, tad viņam pilnīgi piekāst bija par savas mašīnas skrāpējumiem, toties džipists vismaz uz to reizi tika izmācīts. Džeks laikam bija domājis, ka mans vedējtēvs nobīsies un neturpinās cīniņu, kurš kuru, bet kļūdījās un dabūja saskrāpētu sānu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?