gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-11-19 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
z/svētki
Šodien ir labāk, tadēļ tupu darbā.
Gaidu rītdienu, kad varēšu beidzot izgulēties.

Nolēmu, ka ņemšu atvaļinājumu uz Z/svētku laiku, lai šogad beidzot varu smuki sakārtot un uzpost māju. Gatavot svētku ēdienus un baudīt karstvīnu sveču gaismā. Šos svētkus man neviens nesabojās. Visvairāk gribētos visiem izziņot, ka ar vīru esam aizlaidušies uz Marsu un atslēgt telefonus, jo kārtējo reizi negribas čakarēties ar radiem, bet pienākums ir pienākums.. Nu kāpēc vienmēr ir jābojā svētki ar obligāto ciemošanos, dāvināšanu un mūžīgo ēšanu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2009-11-19 17:20 (saite)
Jap, arī kalnu namiņiem nav ne vainas- atkarībā, kas tajā gadā pietrūcis vairāk siltuma vai sniega, uz to tad arī jādodas :)
Ai, ir vēl trakāk- jābrauc pie visiem un tas prasa sasodīti daudz laika. Pamatojums esot tāds, ka tie ir ģimenes svētki, tātad jābūt kopā. Ja jau svētki būtu man, tad ieraktos zem segas ar karstvīnu, piparkūkām un lūrētu kādu stulbu z/svētku filmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fruktoze
2009-11-19 17:26 (saite)
a tev ir sava gjimene...prichom tur sveshas? :)) un vispaar jaa ideja kaa maaja..:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-11-19 19:02 (saite)
Diemžēl tiek uzskatīts, ka apprecoties ģimenes apvienojas.. Savukārt man liekas, ka izveidojas jauna ģimene.. Žēl, ka šogad ar vīru tā arī nesanāca kkur aizlaisties, jo tad varētu būt mūsu jaunās ģimenes, jaunā tradīcija- Z/svētkos būt ārpus LV.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?