gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-11-19 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
z/svētki
Šodien ir labāk, tadēļ tupu darbā.
Gaidu rītdienu, kad varēšu beidzot izgulēties.

Nolēmu, ka ņemšu atvaļinājumu uz Z/svētku laiku, lai šogad beidzot varu smuki sakārtot un uzpost māju. Gatavot svētku ēdienus un baudīt karstvīnu sveču gaismā. Šos svētkus man neviens nesabojās. Visvairāk gribētos visiem izziņot, ka ar vīru esam aizlaidušies uz Marsu un atslēgt telefonus, jo kārtējo reizi negribas čakarēties ar radiem, bet pienākums ir pienākums.. Nu kāpēc vienmēr ir jābojā svētki ar obligāto ciemošanos, dāvināšanu un mūžīgo ēšanu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tapete
2009-11-19 12:20 (saite)
Jā tas nu gan, ka šie svētki ir pārvērtušies par obligātu dāvanu dāvināšanas festivālu! Man personīgi līdz ar to rodas panika, ko kā un kas! Visi tik runā, ka galvenais jau nav dāvanas, bet tomēr gaida, un ja tomēr nav - tad ir iemesls negatīvām runām!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-11-19 14:08 (saite)
Ai, da besī man šitas viss- es saprotu, ka dāvanas ir vajadzīgas mazajiem, bet priekš kam pieaugušajiem? Protams, bērnībā dāvanas bija svarīgākās svētku sastāvdaļas, bet tagad, kad visu paši sev varam nodrošināt.. Priekš, kam? Pietam, agrāk varēja dāvināt mazu nieciņu un visi bija sajūsmā, bet tagad bez mega dāvanas neiztikt. Vnk pretīga komercija tas viss. Man jau entos gadus dāvanas tiešām nav svarīgas un ļoti gribētos, lai pārējie beidzot sāk uzskatīt tāpat. Vienīgais no kā tās gaidu ir vīrs un tikai tādēļ, ka viņš vienmēr zin, kas man vajadzīgs un kas mani iepriecina..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?