gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-09-27 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skola
Es vienmēr esmu domājusi- nez, ja man maksātu par skolu (nu tādu normālu summu, nevis kkādus smieklīgu stipendiju), tad es ietu ar lielāku prieku un no rīta man būtu vieglāk piecelties?
Kkā ļoooti reti gadās tā, ka nespēju piecelties uz darbu un ir ļoti, ļoti jāsaņemas, bet nez kādēļ ar skolu tā ir vienmēr.. Joprojām turos un esmu absolūtā rekordiste, jo nav nobastota neviena lekcija, bet kārdinājums ir bijis milzonīgs. Un es tiešām sāku nožēlot, ka pametu BA, jo tagad jau viss būtu cauri un vairs nemācītos. Mammai bija taisnība, bet ne par nožēlošanas iemesliem- man nav žēl, ka neesmu pabeigusi iesāktu lietu vai ka man nav konkrētā izglītība, bet man ir žēl, ka tas nolāpītais papīrs nav manā kabatā un līdz ar to skolas gaitas nav beigušās.. Tāpat es nesaprotu, cik stulba es biju, kad apgalvoju, ka noteikti uzreiz turpināšu mācīties maģistros? Patreiz man liekas, ka ar labu prātu mācīties es varētu gribēt tikai kādā konkrētā vecumā, piem, man uznāktu 40gadnieku krīze, apnikums pret dzīvi un tad moš varētu arī pamācīties kko..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezhucs
2009-09-27 22:32 (saite)
Galvenais ir izdarīt to, ko gribi - pabeidz un aizmirsti par to, ja tā vēlies! Un nedrīkst skatīties uz citiem. Mani vienaudži tagad studē maģistros, a es pat 1.līmeni neesmu vēl pabeigusi. Iekšēji riebīgi, protams, bet zin`, kāda gan starpība :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-09-28 11:39 (saite)
Man ir tas pats.. es un vēl daži izņēmumi- 1.līm., pārējie- maģistros vai beiguši bakalauru un tālāk vnk nemācās. Starpība it kā nekāda, bet kad parēķina, cik gados beigšu mācīties, tad mati ceļas stāvus! Un ja vēl ieraugi, ka Tavā kursā ir cilv., kurš sāka mācīties 10.kl., kad es beidzu 12.. Nu tā bik dīvaina sajūta ir un, protams, ka rodas jaut.- ko es esmu izdarījusi un sasniegusi pa šiem gadiem? Atbilde- neko!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapete
2009-09-30 12:52 (saite)
Sasniegumi jau nesaistās tikai ar mācībām un izglītības iegūšana. Katram ir savas prioritātes un ja nav diploma - tas automātiski nenozīme, ka neesi neko sasniegusi. Apgūt un pašsattīsties var dažādos veidos. Dažādi ir sasniegšanas veidi un laika periods, kādā tas notiek. Nav jau būtiski - vecums vai laika posms. Tas atkarīgs, kā pati jūti un kā gribi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?