gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-09-01 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāzu secinājumi
Augstākais kompliments, ko saņēmu par kāzām bija no draudzenes puiša, kurš viņai paziņoja, ka šīs bija labākās kāzas kādās viņš ir bijis un ka viņam patika itin viss, piebilstot, ka tas noteikti ir tikai un vienīgi mans nopelns, jo vīrieši jau parasti neko neizdomājot un galu galā es esot izskatījusies lieliski:)
Tad nu mani tas nomierināja, jo viņš vienmēr saka, ko domā. Atliek secināt, ka citu teiktais par patikšanu atbilst patiesībai.. Kā draudzenes māsa bija teikusi:"Ja viņš saka, ka bija forši, tad tā tiešām arī bija!"

Bet vispār mani pareģojumi piepildījās un medusmēneša sajūtas ir beigušās, tad nu mums bija medusdivasnedēļas un es naivā cerēju, ka vismaz mēnesi būsim tādi uķi-puķi kopā salipuši, bet laikam jau pēc 5 gadiem ir tiešām stulbi kko tādu sacerēties.. Un tagad nāk virsū besis, kuram es mēģinu turēties pretī, bet pārāk labi man nesanāk. Ai, bet es tak zināju, ko precu un patiesībā visa vaina slēpjas manās prasībās, ne Mīļotajā. Tā kā atliek vnk vienreiz paturēt savas domas pie sevis un beigt pūsties par neko.. Lai gan kas nu kuram ir nekas...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjeens
2009-09-03 13:48 (saite)
un tā gadiem krāsies tas kas turēts sevīm. Don't go down that road

(Atbildēt uz šo)


[info]macabre
2009-09-03 14:26 (saite)
Sartrs reiz rakstīja – elle, tiek ir citi.
Cenšoties mainīt citus, pārsvarā cilvēki tikai čakarē apkārtējos, gala rezultātā nepanāk vēlamo rezultātu un jūtas piečakarēti arī paši. Pirms pāris dienām, viens cilvēks, kurš īsti nevarēja realitāti izliekt atbilstoši saviem priekšstatiem un nespēja ar to samierināties tika atrasts ar tēva bisi pie sāniem un izšķaidītām smadzenēm.
Tāpēc… nevajag mainīt, nevajag turēt sevī – vajag mainīties pašam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-09-03 15:48 (saite)
Par mainīšanu neiet runa. To pat nemēģinu, jau pasen esmu apguvusi šo dzīves gudrību, ka cilvēki nemainās un nemaz nav jēgas mēģināt, ko darīt lietas labā. Bet šajā lietā nevaru piestrādāt, lai mainītos pati un tici man es tiešām gribētu, lai spētu sevi tā ietekmēt..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tapete
2009-09-03 15:47 (saite)
ja nevar mainīt situāciju (tajā skaitā cilvēku) - toties var mainīt attieksmi pret cilvēkiem, lietām un situāciju... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-09-03 16:00 (saite)
Principā šis padoms ir vērtīgs, bet zinu vismaz 1 lietu, kur tas nedarbojas un šķiet, šī ir tieši tāda. Vai arī es nespēju iedomāties, cik stiprai man jābūt, lai spētu savu attieksmi mainīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?