gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-07-29 11:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
neņem pierē
Vakar pārliecinājos, cik tālu esmu novedusi Mīļoto, jo viņš vnk ignorē manis teikto.. Šķiet būs jāmaina taktika, jo kašķi viņu vairs neiespaido.. Tagad tik jāizdomā, ko darīt. Vai moš pat nevajag, lai pieļauj savas kļūdas un tad sūkstās par neizdošanos. Tik škrobe, ka lielāko ties tas iespaido arī mani un kāpēc, lai es labprātīgi bojātu savu dzīvi?

Kad pirms 2mēn. uztaisīju skandālu, ka viņam māte jānoliek pie vietas, jo kāzās vienīgā, kas ģērbjas baltā, ir līgava, un jebkurš saprātīgs viesis pat neiedomāsies vilkt baltu apģērbu, Mīļotais mani vnk noignorēja un varēja redzēt, ka domā, lai jau viņa te bļaustās, tāpat tam nav nozīmes.. Toties, kad vakar krustmeitas mamma pateica, ka tas ir pilnīgs murgs, ja Mīļotā māte būs baltā, un viņam tas mātei ir jāpasaka, šķita, viņam beidzot tiešām pieleca, ka man kārtējo reizi BIJA taisnība!!! Vēlāk viņš tā arī atzina- uzskatījis, ka es neko nesaprotu un manī vispār nav, ko klausīties par šo tēmu, protams, radās momentā jautājums, vai vispār ir jēga būt kopā ar cilvēku, kas mani neņem pa pilnu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2009-07-30 09:06 (saite)
ak, dies, .. man tavā vietā būtu ārprātīgi bail precēties :D
P.S. Starp citu es vienreiz esmu bijusi ģērbusies pilnīgi baltā uz kāzām. Man pat neienāca prātā, ka tas varētu būt kas nepieņemams. :D :D :D Bet tā laikam varu atļauties tikai es..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-31 11:28 (saite)
Tas vnk tāds nerakstītais likums..

Principā jau nav nekāds pasaules gals, jo tāpat var saprast, kura ir līgava.. :D Man vnk tās saspīlētās sajūtas pret viņa māti vēl plusā dod nepatiku klāt.. Lai gan krustmeitas mamma teica, ka viņa sajūsmā nebija, kad viņas draudzene bija apģērbusies pilnīgi baltā, pietam, visu laiku blakus tusējās.. Bet tas jau laikam kādas kuram sajūtas, jo es personīgi vienmēr eju melnā, lai līgava uz mana fona izceļas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2009-07-30 11:54 (saite)
Lasu, lasu un žēl man to Tavu puisieti.
Es jau saprotu, ka viegli visā vainot citus, bet vai Tev nešķiet, ka pati esi panākusi šādu attieksmi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-31 11:30 (saite)
Nu bet es tak atzinu, ka esmu viņu novedusi..

Smags raksturiņš man ir, bet arī otra puse nav nekāds zelta gabaliņš.. Un reizēm tomēr neko citu nevar vainot kā pašu vainīgo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lusija
2009-08-01 11:43 (saite)
Cik lieliski sprotu Tevi!
Tikai man nekad neatvainojas par to, ka man ir bijusi taisnība! Cik gan reizes tā bijis, ka viņam kkas ienāk prātā, bet es saku, ka tā nevajadzētu, es esmu sieviete, kas neko nesaprot. Tikko draugi kko aizrāda, tā jā - nu ja, laikam tomēr taisnība vien ir.
Man citreiz sirdi rauj pušu ar šo te.

(Atbildēt uz šo)


[info]exiled
2009-08-04 11:43 (saite)
problēmas ar vīramāti? es nesen savai mammai teicu, ka ar savām sievietēm nekad neiepazīstināšu, jo bail, ka viņa pateiks ko tik ļaunu, ka mana otra pusīte varētu apvainoties un sākt manu mammu ienīst :) mamma man nav ļauna, tikai dažreiz izsakās pārāk atklāti, tadā veidā sāpinot otru, kaut saprot savu kļūdu, ka vajadzēja labāk paklusēt un neteikt neko... (gluži kā es)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-08-04 16:39 (saite)
nu viņa vismaz pasaka visu atklāti, atšķirībā no manas gandrīz vīramātes , kas visu izsaka aiz muguras..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?