gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-05 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:debishkjiigs
Mūzika:procol harum - whiter shade of pale

liederiiga diena he!
pamodos normaali, bet tikai tagad paeedu brokastinjas- savu iipasho omleti, kafiju, shokolaadi un smeekji =) lieliski!
mamma ar ASV aizbrauca un k-kaadaam kaazaam, kur precas kaarteejais miljonaars ar vienkaarshu Juglas meiteni =), labi, ka iepaziistoties vinja nezinaaja, ka vinjsh ir miljonaara deelinjsh un pats ar' no teeva neatpaliek ar savu naudas chupinju, citaadi shai lauliibai ilgs muuzhs nebuutu! cereesim, ka vinji neizshkjirsies un nodziivos laimiigi liidz muuzha galam, lai gan neticu, ka pastaav muuzha miila- driizaak jau pieradums, kas cerams nebeigsies!
veel paspeeju atziimeet Izklaidee galvenaas filmas, izstaades, pasaakumus, kurus veelos apmekleet un Sesdienas dienaa izlasiit par genociidu- cilveeku nezheeliibai tieshaam naf robezhu! nezinaaju, ka Mezhaparkaa ir bijusi koncentraacijas nometne, nez' kuraa vietaa?
es dievinu Mezhaparku- tikai ne vasaraa, jo tagad gan vinjsh naf miera osta, kur atsleegties no ljautinjiem, jo tur ir neskaitaamie atpuutnieki, kas pat uzdriikstas seedeet "iipashajaa vietinjaa", kur agraak neviena nebija.. bet rudenii un ziemaa Mezhaparks ir fantastisks! var staigaat pa nokritushajaam lapaam.. visjaukaak ir tad, kad smidzina, viss ir taads peleeks un baigi raisaas domas- iipashi taas, kuraam nevajag raisiities.. un ziemaas ir visforshaak- apsnigushi koki, lielas kupenas un uz kalninjiem puishelji, kas vizinaas ar ragavinjaam.. sagribeejaas ziemu, uz pavisam iisu briidi, bet taadu ar daudz, daudz sniega, lai var snovot- baigi gribaas! shoziem obligaati nopirkshu deeli, tieshi taad kaa veelos- vislabaak tumshi sarkanu un sudrabotus zaabakus..
bet vasara ir lieliska, lai gan ieprieksh taa nelikaas, bet esmu iejutusies- ilga guleeshana, brokastis, tv, laiskoshanaas pa gultu, vienvaard sakot- atpuuta! =) vakar biju "iipashajaa vietinjaa" kjiishezeraa un peec tam braucu uz vecriigu- izteereet Ls, tad atkal maajaas un veel shampanietis, kas tiek dzerts katru vakaru, kad ASV ir Latvijaa =) vakar atveda man baigi smukos dzhemperiishus, vnk dieviigus un daudz, daudz zekju ar asv karodzinjiem- taas man ved katru reizi, entaas kaudzes, kad ASV brauc uz Latviju.. vislabaak man patiik, ka manis deelj ritiigi nopuulas, lai taas zekjes dabuutu, jo ir jaabrauc 80km uz mazu veikalinju, kur taas paardod =D

p.s.- shodien un visu naakamo dienu esmu maajaas viena- fantastiski un veel man atstaata nauda, kas parasti ir 5Ls, bet shoreiz shis cipars jaasareizina ar 4, jee, vareeshu pieeesties =)

p.p.s- ir sajuuta, ka esmu iemiileejusies, bet nevaru atshifreet kuraa, jo naf nemazaakaas sajeegas =D interesanti, ne?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diidii
2004-06-05 20:06 (saite)
incanti gan :)))
iedo man arii kaadu dzemperiiti un soxu paari arii :))
man gan naw nekaadas atpuutas, pilniigs waax :/ jau otro dienu nenaksnoshu maajas. bet ir OK, man patiik. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-05 21:21 (saite)
kur tad nakshnjo, ja ne maajaas?
zekjiites veel varbuut vareetu noziedot, bet ar' ne- paaraak patiik, buushu skopa =) dzhemperiishus noteikti nevienam neatdotu, taadi smuki, balti un ralph lauren firmas ziime uz kraadzinjas pieshuuta.. =D ASV onka dazhbriid var buut baigi jaux!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diidii
2004-06-06 15:26 (saite)
jaa, kaut ari man taads onka buutu =))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-06 15:53 (saite)
jaa, bet dazhreiz taa nemaz neliekas, piem., kad no riita vinjsh trokshnjo, jo ir pamodies pl.8, bet es celjos tikai ap pl.12 vai arii, kad vinjsh iedomaajas, ka ir baigi labais brauceejs, bet iisteniibaa ar vinju braukt vienaa auto ir taisnais celjsh uz elli, bet man jau pie stuures seesties neljauj! vai arii, kad vinjsh ir iedomaajies, ka vieniigaa "normaalaa" mashiina ir mercedes, kuru es vnk ieniistu.. man ir iezteikts riebums pret sho auto marku.. un vispaar dazhbriid nemaz naf tik jauki, bet tas ir jaapaciesh un jaapienjem, lai dabuutu, ko veelos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2004-06-17 19:46 (saite)
ou, man arī tagad ir tā iemīlēšanās sajūta. pamostos ar smaidu uz lūpām, galīgi nejēdzīgi lēkāju apkārt, bet TĀ cilvēka ta nav...nu ko, man jau patīk, nav vismaz kaut kāda stulba nelaimīgā iemīlēšanās...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-17 20:10 (saite)
pilniigi akcepteeju Tavu peedeejo teikumu =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?