gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-03 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labinjsh
Mūzika:whitesnake- love hurts

jee
shon beidzot juutos kaa vasaraa- vieniigi nezinu, vai priex par to..
ar draudzeni pamodaamies pl.13 (visu nakti redzeeju sapni par trojas karu, kur piedaliijaas persona, ko tieshaam nevajadzeeja likt galvenajaa lomaa, jo par to ir aizliegts sapnjot..), paeedaam brokastinjas, chakareejaam netu, vinja tikai 15:30 aizbrauca, peec tam savaacu maaju, jo riit ielido ASV onkulis- it kaa priex par to, bet ar' nez' tikai varbuut (nebuus briiviiba maajaas, lai gan tagad jau ar' naf- nevar zinaat kuraa briidii uz galvas uzkritiis mammas draugs un to vinjsh izdara tieshi tad, kad vismazaak vajag, piem., kad piipeeju, neeju uz skolu vai ar draudzeni dzeram utt.), peec tam ar citu draudzeni braucaam uz vecriigu, atradu vietu, kur paardod colu bunjdzhaas- taa kaa beerniibaa, piipeejaam sauliitee, pljaapaajaam un tieshi tad sajutu, ka taa vasara naf nemaz tik patiikama.. viss buus taapat kaa ieprieksheejaa vasaraa, tieshi taapat- guleeshu liidz pl.13, peecpusdienaa braukshu ar draugiem uz vecriigu, k-kur paseedeesim, noteereesim Ls, vakaraa/ naktii brauksim maajaas/ iesim ar kaajaam, jo vnk peedeejais tramvajs buus aizgaajis un Ls taxim nebuus, dazhreiz aizstaigaasim uz boulingu, biljardu, pabraukaasim ar kugjiiti, gandriiz katru vakaru iesim uz kjishezeru paseedeet "iipashajaa vietinjaa" un uzpiipeet un tad jau atkal buus skola.. vieniigaa atshkjiriiba, ka buus tiesiibas.. un tiks braukts uz vairaak festiem nekaa parasti un veel uz juurinju skatiities saulrietus!
veel atshkjiriigi buus tas, ka baidiishos satikt ielu muzikantu, kam vnk nespeeju pateikt nee, taadeelj visu laiku ceru, ka vinjsh vairs netiks satikts, jaa un veel man riiga liekas, ka ir palikusi kaa mazpilseetinja, jo visi "purni" jau ir redzeeti, paziistami un lai kur arii ietu tu vienmeer satiec kaadu paziistamo vai arii tavi draugi satiek paziistamus, liekas, ka pat laukos es paziistu mazaak cilveeku nekaa riigaa un man tas ritiigi kretinee aaraa!
bet kopumaa shii diena man ljoti patika, tieshaam kaa vasaraa!
priex par sauliiti!

p.s.- gribu darbu, viss lieliskaak buut, ja peekshnji piedaavaatu straadaat aarzemees, tad vnk aizlaistos prom no shejienes, kur nekas nenotiek.. viss interesantais ir tas pats vecais, tikai citaas kraasaas =(



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-06-04 12:38 (saite)
mnjaa, tikai nez kaapeec tie, kas ir pastraadaajushi aarzemees un atbrauc atpakalj vairumaa gadiijumu secina, ka tieshi visu interesanto ir palaidushi garaam :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-04 14:18 (saite)
njaa, tad jau buus jaagaida tie paarsteigumi tepat, lai neko garaam nepalaistu.. vieniigi tie k-kur kaveejaas un kaa neraadaas, taa neraadaas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?