gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-07-19 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:AC/DC

positivus
Mmm.., Positivus!
Brīnišķīgi- O'Connora bija debišķīga. Tik debišķīga, ka skudriņas skrēja pār muguru.. Kad skatījos sev apkārt, vairumam uz sejas bija vnk smaids. Viņi nedziedāja līdzi, bet vnk sapņaini skatījās uz skatuvi kā iemesti citā realitātē.. Vismaz es tā jutos un pēc daudzajām sejām likās tāpat.. Tāpat arī daži vnk stāvēja aizvērtām acīm un kustējās mūzikas pavadībā, arī es izbaudīju šo mirkli. Aizverot acis, likās, ka esmu viena pati ar O'Connoras debišķīgo dziedājumu un jūras ieskauta. Tas noteikti pagaidām bija mans šī gada visvisvisbrīnīšķīgākais notikums.

Gulēts ir maz un pat AC/DC nespēj mani uzcelt, bet ja vajadzētu atkārtot, tad noteikti gulētu vēl mazāk un baudītu vēl vairāk:)


Bet Positivus Nr.1 tomēr bija labāks, lai gan organizētības un izklaižu jautājumā šis Nr.3 pārspēja visu, bet bik tie pūļi patraucēja izbaudīt to īpašo auru, kas bija pirmajā gadā.. Bet to es paspēju, kamēr visi iefanoja par Moby, kaut vai pastaigājot pa gandrīz izmirušu pludmali, kamēr fonā skanēja "Why does my heart feel so bad?", tas kkā īpaši aizķēra..

Mmm..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lotele
2009-07-19 12:18 (saite)
bāc, tas pēdējais teikums...mmm....tāda mirkļa dēļ es būtu gatava atdot daudz...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-19 12:39 (saite)
Jap, tas bija tik īsti un tik.. nez, dzīvi. Tas laikam bija kā punkts uz i visam pasākumam kopā. Tādas sajūtas kā O'Connora un pludmales mirklis ir tas, kas piešķir dzīvei jēgu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lotele
2009-07-19 22:04 (saite)
man līdzīgi tādas jūtas pārņēma pēdējā Liepājas dzintarā, kad staigājos gar jūru :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?