gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-04-14 12:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
7dien atklāju smēķēšanas sezonu, mmm.. bija labi:)

vakar pastaigajāmies pa m/parku un es sapratu, kāpēc vietējie iziet pastaigās tikai vakarā, jo tad pazūd tie visi milzonīgie bari.. turpmāk arī es tā rīkošos, jo tas ir neizturami, no miera ostas vairs nav ne smakas- nesaprotu, kāpēc man tāda doma iešāvās prātā, ka vajag izkustēties dienas laikā..


Mīļotā māte uzbrauca, ka esmu palikusi viņas dēliņu zem tupeles un ne jau viņš labprātīgi ir izdomājis precēties luterāņos, bet tas ir mans pirksts:) toties viņš paziņoja, ka viss paliek pa vecam un mēs laulāsimies luterāņos, tas nu ir izlemts:)
uzrēcu, ka nabadzīte nespēj samierināties, ka viņš vairs nav zem viņas tupeles.
bet patiesībā smagi viņam, jo visu laiku atrodas kā starp 2 dzirnakmeņiem- es visu laiku uzskatu, ka viņš saklausās savu māti un tad rīkojas pēc viņas prātā un otrādi, māte domā, ka viņš saklausās mani un dara, ko lieku. it kā viņam nebūtu pašam sava galva! es jau cenšos noticēt, ka viņa māte neuzdarbojas, bet grūti tas nākas, jo gana daudz esmu no viņas cietusi un redzējusi. tagad pamazām noticu, ka viņš ir sācis dzīvot savu dzīvi. viņam arī pateicu, ka mana ticība viņam radīsies ar laiku un tikai darbos to redzēšu. nav jau svarīgi, lai tie lēmumi sakristu ar manām vēlmēm, bet ir svarīgi, lai redzu, ka tie ir VIŅA lēmumi..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2009-04-14 13:27 (saite)
Riktīgs respect!
Tev ir izdevies!
Un tagad kā lai es iestāstu savam draugam, lai pamet ellīgi dārgo dzīvokli pašā pilsētas centrā un pārvācas uz vienistabas dzīvoklīti drusku tālāk? Manī neklausās. Citos arī ne.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-04-14 14:06 (saite)
oo, jūs atkal esat kopā? apsveicu, apsveicu:)

bet kā viņš pamato savu izvēli par dzīvokli? varbūt viņam ir kāds loģisks pamatojums? un naudu viņš maksā pats vai vecāki?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2009-04-14 14:58 (saite)
Mēs tā kā mēģinām būt kopā (un viņš ir ērcīgs, ja saucu par bijušo draugu viņu). Es joprojām pa kojām.
Viņš pats maksā. Un redzot to, ka mēneša desmitajā datumā, kad viņš ir visu samaksājis, viņam no algas paliek pāri 50 lati... Žēl!
Pamatojums ir tāds, ka mums ir līgums ar dzīvokļa īpašnieci un tāpat vēl 2 mēnešus būs jāmaksā. Šis dzīvoklis ir svaigi remontēts, labā vietā atrodas, stāvlaukums...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-04-14 17:18 (saite)
bet visos līgumos tak ir punkts, ka vnk mēnesi iepriekš jāpasaka un viss! stulbi gan, bet ieteikt gan neko nevaru kā tikai borēt, borēt, borēt, lai paskatās tak ar veselo saprātu un loģiku.. kāda tad jēga strādāt, ja tāpat visu naudu atdot svešam cilvēka!

varbūt viņam būtu stimuls pārvākties uz lētāku dzīvokli, ja Tu teiktu, ka tad atgriezīsies pie viņa, protams, ja Tev vispār ir tāda doma..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2009-04-15 10:21 (saite)
Bija man tāda doma - teikt, ka nākšu atpakaļ, ja pārvāksimies.
Bet - es tak septembrī prom laižu!
Bet tik un tā viņam vieglāk būtu!
Esmu apslimusi, tagad palieku dzīvoklī un tieku ārstēta un lutināta! Prieks par to!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-04-15 11:40 (saite)
forši, ka Tevi lutina.. veseļojies!

tak, līdz septembrim ir vēl daudz laika! padomā vismaz 3mēn, ja ne 4 nebūtu lielā īre jāmaksā un varētu tad pirms prombraukšanas kopā padzīvoties, ja jums atkal viss ok. vismaz es tā darītu, ka spiestu uz jūtām par nākšanu atpakaļ, ja jau citādāk cilvēks nesaprot!!! bet varbūt saimnieki paši ir gatavi cenu nolaist?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?