gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-04-04 19:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dotajā momentā es sēžu darbā, bet Mīļotais runā ar savu māti par baznīcu.
saku godīgi- priecājos, ka neesmu tur klāt..

no otras puses, ja būtu klāt, viņš nedabūtu dzirdēt tik daudz visādu sviestu kā tas patreiz droši vien notiekās.
katrā gadījumā būtu interesanti no malas to pavērot, ķip iemiesotos kādā kakta puteklī un noklausītos, ko viņa un arī viņi runā, kad neesmu klāt.. bet tā kā man nav Harija Potera un arī ne slavenā Edvarda spējas kkamī iemiesoties, noklausīties, kļūt neredzamai, tad nākas vien fantazēt, kas tur patreiz notiek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2009-04-04 20:05 (saite)
man nācās pašai no katoļiem pāriet uz luterāņiem, lai vietējā baznīcā varētu nokristīt savu bērnu, jo nevarēju dabūt nevienu krustvecāku katoli, bet luterāņi bija labu labie; jāsaka, ka māte, protams, nebija sajūsmā, bet, no otras puses, priecīga, ka bērns vispār tiek kristīts. būs jau jums labi arī:) vai ta māte dēlam vēlēs sliktu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-04-04 20:23 (saite)
nu šī māte ir bik trakāks gadījums, jo vienmēr tika uzskatījusi, ka dēliņš viņai ēd un ēdīs no rociņas līdz mūža galam un viņa domas vienmēr būs VIŅAS domas, bet izrādās, ka tā nu gluži vairs nav..

teiksim tā, mūsu sarunā, par konfesijām, viņa piekrita, ka Dievs ir viens, bet tiklīdz aizgāja runa par laulāšanos, tad viņa paziņoja, ka ja to nedarīsim katoļos, tad jāprecas zaksā tikai ne luterāņos. tad nu rodas jautājums- kā ticīgs cilvēks var novēlēt pilnīgi un galīgi nesvētītu laulību zaksā, nevis ar citas konf.mācītāja roku svētītu Dieva priekšā?
bet nu redzēs, gan jau būs labi kā Tu saki:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?