gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-01-06 17:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
katru reizi, kad pasaku, ka nemaz nav tik traki, paliek vēl trakāk, tādēļ neteikšu vairs neko!


Mīlulis pajautāja, vai tiešām tagad ir īstais laiks precēties, jo paliek arvien sūdīgāk naudas jautājumos.. precīzāk, vai nevajag taisīt kāzas bez svinībām, jo būtu muļķīgi izsviest visus iekrājumus 1 dienai, bet tam es nepiekrītu. kad gribēju braukt uz jamaiku laulāties, tad viņam pa visu varu vajadzēja radiniekus apkārt. toties man pa visu varu vajag svinības, ja latvijā laulājamies, jo citādi es tam neredzu jēgu- kas gan mainīsies no tā, ka man gredzens pirkstā un Mīluli par vīru varu saukt. vēlos neaizmirstamus svētkus, lai ir ko atcerēties un tas var būt tikai ceremonijā ārpus LV vai arī kāzās ar svinībām.
un vispār, ja spēsim izdzīvot līdz augustam, tad viss būs kārtībā.

kā nekā dzērieni ir iepirkti, fotogrāfs un ceremonijas vieta sarunāti, biļetes uz barselonu arī ir, tāpat arī vedēji un burvīgās "līgavas māsas" ir. vēl tik tāds sīkums kā svinību vieta un muzikanti jānolīgts. patiesībā ar tiem muzikantiem viss grūtāk ies, jo nezinu, kā lai dabūn mūziķus, kas spēlē kko blūz/džezveidīgu, pietam, vēl saksafons ir 95% obligāts.
katrā gadījumā aptuvenās pasākuma aplēses ir skaidras un atteikties no tā negribu, ja vien mīļotais pēkšņi nepiekrīt uz jamaiku doties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lotele
2009-01-06 18:37 (saite)
painteresējies par grupu Into One..., ja kas varu mēģināt pajautāt, kā bijušajiem skolas biedriem, vai nebūtu ar mieru uzspēlēt :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-01-09 13:33 (saite)
paldies :) painteresēšos un ja kas, tad patraucēšu arī Tevi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?