gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2008-04-29 19:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
burvelīgi
pēc 4 atpūtas dienām atnācu uz darbu un uzzināju lieliskus jaunumus, ka mūs pēc 1-2mēn. pārcels atpakaļ uz foršo ofisu, kas nozīmē, ka varēšu atkal braukt uz darbu ar riteni un ieekonomēt vismaz 60Ls mēnesī, ko tērēju benzīnam, lai tik uz darbu tiktu.. tie gan bija super jaunumi, kko tādu nemaz savos sapņos neredzēju! :)
tagad jau arī varētu braukāt ar velo, bet diezvai man tas ietu pie sirds šajā "superīgajā" rajonā pēc pl.22 braukt pa tumsu uz mājām, cauri visai Rīgai. labāk pagaidīšu tos mēnešus un tad dzīvošu zaļi- vismaz varēšu par kasko/octu/TA samaksāt uz benzīna ietaupījuma rēķina.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2008-05-10 17:10 (saite)
nu pēc audēju ielas un hanzas ielas nonākt daugavas šajā pusē, man nemaz nepatika.. pietam, lai cik dīvaini tas nebūtu, bet Tavas ielas galā, sākas pavisam cita pasaule, kur pēc satumšanas labāk tomēr lieki kāju nespert, kur nu vēl ar riteni, kuru man viens divi atņemtu.. to ir atzinuši, ne tikai bailīgas siev. kārtas pārstāves, bet arī džeki, kuriem pa tumsu te nācies pastaigāties.. līdz ar to rajonam kā tadam vainas nav, bet konkrētajai ielai gan :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?