gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
Re: Nez!?
1) tava mazveertiiba ir nevietaa!!! tu esi baigi forshais cilveecinjsh- agraak domaaju, ka tu esi taads neitraalais un man nevar izveidoties diezko liels kontakts ar tevi, bet izraadiijaas, ka tu esi tieshaam forsh, jaux un miiljsh personinjsh!
2) tu pavisam noteikti esi "vinjas" cieniigs! nezinu vai taa "vinja" ir kas konkreets vai vispaariigi, bet veel var spriest par to vai vispaar "vinja" ir tevis cieniiga!
3) par to uzticeeshanos- manupraat vispaar nevajag paarspriest ar citiem, ko mees te raxtam, ne tev, ne man! taadeelj par "mutes palaishanu" no manas puses vari neuztraukties!
taapeec jau es negribeeju, lai kaads paziistams zin, ka te raxtu, jo vienmeer var gadiities, ka kaads izlasa k-ko ko nevajag vai pastaasta to citiem! gribeeju te raxtiit visu, bez domaashanas, ko citi padomaas...
ticu, ka tev bija vairaakas reizes jaaparlasa, jo tur sarxtiiju pietiekami daudz visa kaa, ko nemaz nebiju citiem teikusi! =) un bremze jau tu neesi, vismaz neseedeji uz benziina tvertnes un nepiipeeji =)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?