gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-05-25 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:atminjains
Mūzika:Praata Veetra- izlase 89'-99'

peeterburga
mans staasts par krieviju buutu jautraaks, bet shodien smaidiit negribaas...

peeterburga ir skaista, bet netiira, biju gaidiijusi, k-ko vairaak, bet man patika! pirmajaa dienaa likaas, ka gribu maajaas un nesapratu, ko tur daru, bet veelaak jau iepatikaas, atradu arii mc'donaldu, kur bija debishkjiiga kafija ar saldeejumu, cerams pie mums arii driiz taada buus, jo kljuvu atkariiga =) par slikto nestaastiishu- naf veerts.. peeterhofa ir debishkjiiga ar savaam struuklakaam un parku! ermitaazha man diezko nesaistiija, bet arii forshi, tiltu pacelshana bija super, neredzeejaam tikai 1 tiltu pacelshanas laikaa, biku nokaveejaam.. brauciens pa naksniigo peeterburgu bija lielisks- tumshigaishas debesis, apgaismotas maajas un tilti, daudz uguntinju un veel pie taa dziedaajaam dziesmas autobusaa- noskanjai (arii Praata Veetras). tieshaam skaisti- man patika! bija dauz prikolu, ritiigi izsmeejaamies. gandriiz katrs izdariija, ko taadu lai par vinju pareektu- mana lieliskaakaa izdariiba bija, ka apseedos benziintankaa uz vienas kastes, lai uzpiipeetu, bet shkjiltavas diezko negribeeja darboties taa nu tur seedeeju un meegjinaaju aizdedzinaat, mans kl.biedrs ar jau iebaaza mutee cigareti, bet peekshnji atskan kliedzieni krievu val. no sievietes, kas vicinaas ar rokaam un bljauj, ka tuliit viss uzspraags- izraadiijaas, ka caur to kasti iepilda benziinu =) taa nu mees paarbaudiijaam vai tur naf nopluudes- kaa redzat, nebija, jo esmu sheit!!! peec tam katru reizi, kad staajaamies benziintankos piipot, man ieteica, lai neeju seedeet uz visaadaam kasteem, bet citi teica, lai ar kl.biedru aizejam paarbudiit nopluudes =) tieshaam laba exkursija bija.. naktii skatijaamies filmu, bet lielaakaa dalja bija atluuzushi vai dariija ko citu- es luureeju debesiis, jo taas tieshaam bija fantastiskas! kad draudzene piezvaniija un pateica par Muuminju bija gruzons (veel ieprieksheejaa naktii dziedaajaam PV dziesmas un runaajaam par koncertiem, bet te peekshnji... atskaneeja fraaze- atliek tik' izbraukt no lv un viss iet greizi, jo arii shuumis f-1 bija izstaajies), bet peec laicinja atkal atsaakaas sarunas, negribeejaas lai brauciens beigtos.. tieshaam negribeejaas, likaas, ka varu braukt taa muuzhiigi..
krievija muus pavadiija ar debishkjiigu negaisu, kam sekoja skaistaakaa varaviiksne, kaadu jebkad esmu redzeejusi, jo sho vareeja noveerot pilnaa lokaa, parasto redzu, tik' pusi no varaviiksnes, kraasas arii bija ljoti koshas, pietam, virs spilgtaakaas bija veel 1 blaava varaviiksne, peec kaada laicinja, jau citaa vietaa atkal uzradaas varaviiksne- krievija muus pavadiija godam, tieshaam paldies vinjai par to!

p.s.- mazais mezha diivainiiti- man tieshaam bija labi ar tevi =) gan virsuu esot, gan zem tevis =) ja tu tomeer visu buusi izokshkjereejis un sho lasiisi, tad gan jau tu sapratiisi, ka shis ir domaats Tev =)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Ha, Ha, Ha...James is back!
(Anonīms)
2004-05-26 17:11 (saite)
Garīgais:Baigi apmierināts ar sevi :)
Muzic:Pet Shop Boys

Nu redz, mīļā, atradu gan es gan tavu dienasgrāmatu, gan niku atradu :) Daudzas sajūtas par kurām tu esi rakstījusi arī man bija tuvas šajās pāris dienās. Paldies par labajiem vārdiem un tiešām man bija ļoooooooooooooti ērti un labi, jauki, forshi ar tevi, kaut ar visiem cilvēkiem es varētu tā brīvi runāt un nebeigt tik ilgi... :) kā ar tevi. Lab, ieshu ka es pabraukāšos ar velli.
P.S. Kad man būs gatavs stāsts par Peterburgu, tad šeit uzrakstīšu.
P.S. "Mēs atnācām un kāds aizies, mēs aiziesim un nāks cits, un tā tam, tā tam būs griezties, kamēr pasaule sev vēl tic, turies man ciešāk, mums mēnesgaisma būs tilts..." Muminsh forever!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

domaaju gan, ka apmierinaats
[info]skyhell
2004-05-26 18:28 (saite)
apkjeeriigs tu man esi! bet gruutaakais jau bija atrast sho lpp., jo niku bija diezgan viegli uzmineet, ja nezinaatu no hub, tad nemuuzham nebuutu atmineejis!

ljoti skaisti uzraxtiiji par muuminju! man tieshaam patikaas!

gaidiishu, kad uztaisiisi savu zhurnaalu, kodu nosuutiishu! par kodu tev jaasaka LIELUM LIELS PALDIES "shutup", jo tieshi vinja iedeva sho kodu! =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

* * *
(Anonīms)
2004-05-26 20:40 (saite)
Paldies par labajiem vārdiem!!
Niku es īstenībā atklāju interešu sadaļā uzrakstot Pink Floyd un tad skatot katru useru, kamēr nonācu pie Skyhell. Interesants gan tev niks :) Šitā meklēšanas padarīšana gan bija interesanta, jutos kā 007 :)
P.S. Izlasīju tavus pēdējos ierakstus: Kāpēc tev bail iemīlēties?? Ja gribi tad pastāsti, tad salīdzināsim, bet manā gadījumā ir bail uzsākt attiecības, iemīlēšanās laikam nāk pirms tam (vai varbūt tā tikai aizraušanās??)
P.S. Paldies "Shutup"!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

agjentam dzheimsam bondam 007
[info]skyhell
2004-05-26 21:12 (saite)
Pink Floyd mani nodod =)

skyhell taapeec, ka ar mani esot var buut gan kaa paradiizee, gan kaa ellee- es varot pacelt debesiis, bet arii nogremdeet, taa man reiz pateica kaads cilveeks...

ar to iemiileeshanos ir taa, ka man bail, ka atkal viss nojuks un buus saapiigi- man ir noriebies, ka saap! pats trakaakais, ka 100% taapat buus shkjirshanaas, bet peec katra taada pasaaciena cilveeks nocietina sirdi, uzticaas mazaak un kljuust arvien aizdomiigaaks.. kljuust gruuti kaadam uzticeeties, bet man nepatiik buut aizdomiigai un veesai, lai gan daudzi mani uzskata par "dzelzs leediju". pietam, attieciibaas es kljuustu vaaja un atklaajas taadas "logoritmiskaas iipashiibas" =), kas ikdienaa neparaadaas.. pietam, no saakuma ir iemiileeshanaas un peec tam ir miilestiiba un man ir bail no miilestiibas, jo veel neesmu paarliecinaata vai speeju atkal miileet (taa no sirds un ar atdevi)...

kaapeec tev bail no attieciibaam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Nez!?
(Anonīms)
2004-05-26 21:37 (saite)
Nu baigi tu sarakstīji par to mīlu :) Es trīs reizes pārlasīju kamēr cipa domā iebraucu :) Nu tu jau zini, man lēni pielec :) Kāpēc man bail?, tāpēc, ka liekas, ka es nevienam tā īsti nepatīku (mazvērtība :)) un man liekas, ka es nebūšu tās meitenes cienīgs (ar kuru es cipa gribu tās attiecības uzsākt), nespēšu dot viņai to ko viņa vēlēsies. Pie tam es pats esmu bremze, tāpēc nevaru nekādi saņemties un uz pohuju pateikt visu ko jūtu. Tā jau vienreiz izdarīju un tad viņa nekas labs nesanāca, bet nebija arī lemts, jo viņa bija no citas valsts (tikai nevajaga to publiski izpaust, jo daži ļaudis nezin par to) :) es jau sāku tev uzticēties, jo vispār pēc pamatenes esmu tāds piesardīgs ar savu pers. lietu izpaušanu, kad viens, cipa skaitījās labākais draugs, mani konkrēti piedirsa. Nu tagad pasaki tu kaut ko! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Nez!?
[info]skyhell
2004-05-26 21:52 (saite)
1) tava mazveertiiba ir nevietaa!!! tu esi baigi forshais cilveecinjsh- agraak domaaju, ka tu esi taads neitraalais un man nevar izveidoties diezko liels kontakts ar tevi, bet izraadiijaas, ka tu esi tieshaam forsh, jaux un miiljsh personinjsh!
2) tu pavisam noteikti esi "vinjas" cieniigs! nezinu vai taa "vinja" ir kas konkreets vai vispaariigi, bet veel var spriest par to vai vispaar "vinja" ir tevis cieniiga!
3) par to uzticeeshanos- manupraat vispaar nevajag paarspriest ar citiem, ko mees te raxtam, ne tev, ne man! taadeelj par "mutes palaishanu" no manas puses vari neuztraukties!
taapeec jau es negribeeju, lai kaads paziistams zin, ka te raxtu, jo vienmeer var gadiities, ka kaads izlasa k-ko ko nevajag vai pastaasta to citiem! gribeeju te raxtiit visu, bez domaashanas, ko citi padomaas...
ticu, ka tev bija vairaakas reizes jaaparlasa, jo tur sarxtiiju pietiekami daudz visa kaa, ko nemaz nebiju citiem teikusi! =) un bremze jau tu neesi, vismaz neseedeji uz benziina tvertnes un nepiipeeji =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:)
(Anonīms)
2004-05-26 22:08 (saite)
Jā, joks ar bendzīna tvertni bija labs :) Tagad man sirds mierīga, ka mūsu domas paliks neatklātas (es ceru ;))
Paldies vēlreiz par labajiem vārdiem, man tiešām patīk, ka kāds par mani pasaka kaut ko labu. LLLLLLLLLLiels txn.
Tu arī labas fočenes pievieno - tieši vietā :)
Nu par to cienīgumu nezinu, tad jau varbūt manīs :), bet bremze gan es esmu, jo es tikai gaidu, tikai sapņoju, bet nekāda reāla darbība nenotiek. Bet laikam tā arī labāk, jo es jau laikam vēl neesmu gatavs tādām attiecībām (baidos). Bet katram jau gribas būt mīlētam. Varbūt tās ir tikai mazas aizraušanās jūtas pret konkrētu cilvēku, tikai ļoti spēcīgas. Bet vienu gan es zinu, viņa sniegs man atslēgas uz savu sirdi un arī mīlestību, tad es darīšu visu viņas labā. VISU!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Kļūda
(Anonīms)
2004-05-26 22:12 (saite)
Pēdējā teikumā es biju domājis "ja viņa man sniegs..." Tagad atceros šodienas lekciju "cipa par bērnu tiesībām", kur tas džeks teica, ka holēriķis, ja ir pieļāvis kļūdu darīs visu, lai to labotu, tad es laikam esmu tas. Kaut gan nekad neesmu atcerējies atškirību starp šiem četriem cilvēku tipiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Kļūda
[info]skyhell
2004-05-26 22:25 (saite)
pavisam noteikti paliks neatklaatas, jo ir pieraadiijies, ka raxtot tu vari pateikt taadas lietas, ko skatoties aciis, cilveeks citaadi nespeej pateikt- vismaz man taa ir! saraxtoties meedz paaraak atklaaties, no vienas puses tas ir labi, bet no otras- meedz tevi iegaast... un vispaar nevienam par tevi neko nestaastiishu, jo vnk apkaart esoshie cilveeki tevi nepaziist (vinjiem tas nebuus interesanti) un ... (taa ar ko seezhu) par sho visu padariishanu neko nezin un neuzzinaas, jo vinja zin tikai to, kas vinjai jaazin! taapat ceru, ka buus arii no tavas puses.
par to bremzeeshanu ir taa, ka varbuut der atcereeties muusu sarunu, kad biju zem tevis =), kur arii tika runaats, ka nevajag bremzeet un viens nepasaka k-ko otram, bet otrs to nepasaciishanu paarprot un viss beidzaas vai tiek palaists garaam (personiiga pieredze)- atceries?
par to, ka tu dariisi VISU esmu paarliecinaata- tu man vnk liecies taads cilveeks, kas tieshaam dariis visu! =) kaarteejais kompliments tev!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

* * *
(Anonīms)
2004-05-26 22:36 (saite)
Jā, es atceros to sarunu un tomēr žēl paliek, ka ir daudzas situācijas, kurās tā ir. Varbūt abi cilvēki neprātīgi mīlēja viens otru, bet vienkārši tas tika noglabāts pie sevis un tāpēc nakad arī neizgāja uz āru. Skumji, bet ko tur padarīsi, dzīvosim, redzēsim...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: * * *
[info]skyhell
2004-05-26 22:47 (saite)
veel skumjaak ir, kad peec gada uzzin, ka tas cilveeks tevis deelj cietis tik pat daudz, cik tu vinja deelj (briizhiem pat liekas, ka vairaak), bet tu to uzzini peec taada laika, kad nu jau vairs neko..
dazhreiz shii tieshaam liekas viena fucking dziiviite, bet skaisti ir tajaa dziivot! =) daudz paarsteigumu ir muusu dziives celjaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?