gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-09-28 10:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:New York Chillout Lounge

buldogs
šorīt liftā braucu kopā ar mājas buldoga kungu, kurš bija par iemeslu manai lielajai traģēdijai un gandrīz iebraukšanai stabā ar mašīnu, kad ievācos jaunajā miteklī.. angļu buldogi ir tik reti sastopami ielās, ka nespēju noticēt un pārdzīvot, ka manā mājā dzīvo viens no viņiem! nepietiek, ka vispār redzu kādu staigājam ar šo smukulīti, bet ka vēl manā mājā tāds dzīvo- tā jau bija traģēdija! kad pirmo reizi ieraudzīju viņu mājas pagalmā, tad ar mašīnu gandrīz laternas stabā iebraucu, jo nevarēju novērst skatu no tā smukuļa.. īpaši tādēļ, ka viņš ir kopija tam, ko vēlos es- brūns, purniņam pa vidu balta svītra, masīvs, urkšķošs un vēl puika..

nu lūk, un šodien braucu ar viņu liftā un sapratu, ka viņš būtu lielisks visu ļauno atbaidītājs vakara pastaigās, jo man pat sametās bail- lai gan no suņiem man tik pāris reizes ir bijis jocīgi ap dūšu. buldoga kungs tik aktīvi mēģināja nokļūt pie manis, ka saimniece ar grūtībām viņu turēja un tad nu es iztēlojos kā viņa palaiž vaļā, lifts ir maziņš un nekur neaizbēgšu un buldoga šķērssakodiens (vai sazin kā to sauc) tuvojas man..

bet tas viss man deva tikai vēl vienu pārliecību- es nu ļoti, ļoti gribu angļu buldogu!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2007-09-28 10:41 (saite)
es nu ļot, ļoti gribu mazu kaķīti, bet man tika pateikts, ka dzīvoklī kaķa nebūs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-09-28 11:15 (saite)
to pateica Tavs draugs?

es diemžēl nevaru paņemt buldodziņu patreiz, jo mans kaķis viņu vnk nograuzīs :( bet tā kā es ceru, ka viņš dzīvos vēl ilgi, tad mana vienīgā cerība ir privātmājas iegāde, kur pietiktu vieta gan kaķim, gan sunim..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2007-09-28 11:55 (saite)
Jā, draugs mani nolika pie vietas :0 Visur būšot spalvas, kaķis prasot ļoti daudz uzmanības blah blah blah et blah blah blah
Domāju, ka dzīvokļa saimniece atļautu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-09-28 12:14 (saite)
neņem viņu pierē un paņem sev kaķīti, ja tik ļoti gribi! neviens nespēj pretoties mazam peļu junkuram, tādēļ, moš draugs arī būs bik dusmīgs no sākuma, bet tik un tā iemīles mazo jaukumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2007-09-28 12:17 (saite)
No vienas puses jau viņam ir taisnība - ko darīt ar kaķīti tad, kad mēs braucam kkur prom?
Man jau nav divu domu - jāiegādājas skaissta kaķu kaste un jāvadā līdzi minka! Jā, iespējams tā būtu kaķa mocīšana, bet ne jau katru nedēļu mēs kkur brauksim!

...un negribas jau arī mājās baigo ķildu uztaisīt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-09-28 12:36 (saite)
ja brauktu uz ārzemēm, tad atkarībā uz cik ilgu laiku.. mēs savu kaķi atstājām, uz 4 dienām, kad uz Vīni devāmies, bet kad braucam uz laukiem, kaut tikai nedēļas nogali, tad kaķi vedam līdzi un nav tā nekāda mocīšana- īpaši, ja no mazotnes kaķis ir pieradināts.. ja es savu vecenīti varu vest mašīnā, lai gan savā mūžā viņa pāris reizes tik kkur ārpus mājas bija devusies, tad ar kaķēnu ir pavisam viegli.. pieradina mašīnā pārvietoties un pēc tam pat no mašīnas ārā nevar dabūt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?