- 13.5.06 21:29
- Tas nemaz tik bieži negadās, ka es pagatavoju kaut ko tiešām negaršīgu. Bet šovakar aukstā zupa galīgi nesanāca. Laikam marinētās bietes par saldu bija, un es vēl rjaženku drusku piešāvu (pēc principa- nevar labu mantu laist vējā, pēc principa - izlietosim vispirms vecos produktus, tad ēdīsim jau vecus kļuvušus jaunos) - un tā zupa salda kā inde. Mārrutkiem ar nebija nekāda stipruma - pieliku visu burciņu, neko nejūt. Tagad galvenais neierādīt puikam, ka zupa nav tāda kā parasti. Jāizliekas, ka viss kārtībā. Varbūt nepamanīs.
- 21 rakstapiebildīšu
- 13.5.06 21:40
-
Nezinu, man gan liekas, ka būtu garšīga. Tik sen nav tāda ēsta
- piebilst
- 13.5.06 21:44
-
Nav, nav... jau paredzu, ka vēl kādu vienu šķīvīti es rīt iemocīšu, vienu puika, un pārējais būs jāgāž atejā.
- piebilst
- 13.5.06 21:50
-
salej burciņās un atstāj ledusskapī anonymusam :) aukstā zupa paliek aukstā zupa
- piebilst
- 13.5.06 22:25
-
Tā sakārdinājos, ka izdomāju mēģināt sameklēt izejvielas un mēģināt pagatavot. Vienīgi - ko iesākt ar kefīru? Tas taču laikam te nav, bļin
- piebilst
- 13.5.06 22:33
-
kaut kāds baltais bezpiedevu jogurts tak būs?
- piebilst
- 13.5.06 22:37
-
saraudzē rūgušpienu? govis tak tur ir?
- piebilst
- 13.5.06 22:41
-
vo, vo. nopērc kaut kādu ekoloģisko pienu un saraudzē. parastais jau nerūgs.
- piebilst
- 13.5.06 22:58
-
bet marinētās bietītes viņiem ir?
- piebilst
- 13.5.06 21:41
-
Citreiz izdosies! Šodien jau fedrs šķendējās - http://klab.lv/users/fedrs/451379.html
- piebilst
- 13.5.06 22:51
-
Mūsmājās vienmēr saprāta robežās zupai tiek pieliets etiķis. Tas dod tādu patīkamu pikantumu.
- piebilst
- 13.5.06 22:58
-
Tās bietes jau ir etiķī. Ar to parasti pietiek. Bet šoreiz tas etiķis bija nenormāli salds, tas arī visu sabojāja.
- piebilst
- 13.5.06 23:01
-
Kad uz zupas katlu ber 2 ēd. karotes gan cukura, gan sāls, ar to etiķi ir par maz. Bet to jau katrs pēc savas šnites.
- piebilst
- 13.5.06 23:04
-
Nē, nē. man gan arī patīk cukurs, es visur lieku klāt, pat pie salātiem klasiskajiem (nu, salāti, loki, dilles, krējums, kefīrs, sāls un noteikti cukurs!), bet tā biešu zupa bija nāvīgi salda. Un etiķis parasti it kā pietiek, ja liek daudz to biešu. Es parasti daru tā - no vienas burkas lieku visu saturu, no otras - noleju tikai sarkano etiķi:)
- piebilst
- 13.5.06 23:07
-
Bet taču daudz foršāk, ka zupa tāda tumīgāka, bet tas ir atkarīgs no katla lieluma, citādi būs vieni vienīgi biezumi :) Ir tāds 5% etiķis zaļās, garenās pudelēs, Taffel Essig laikam saucas. To var droši liet klāt un nekāds saldums nebūs!
- piebilst
- 13.5.06 23:09
-
Tumīga jau viņa tāpat ir, šķidru es netaisu.
Vēl arī redīsiem šoreiz nebija nekāda stipruma. Citreiz jau no redīsiem vien ir labs stiprumiņš. - piebilst
- 13.5.06 23:01
-
man patīk burka "Vasara", kur ir bietes ar kaut ko, tā ir ar citronskābi.
- piebilst
- 13.5.06 23:04
-
Jā, es arī parasti liku Vasaru, bet šoreiz uzrāvos uz kaut kādām citām:(
- piebilst
- 13.5.06 23:17
-
jūs nugan esat jocīgi cilvēki, taisat problēmas ne no kā.
- piebilst
- 13.5.06 23:24
-
Tās nav problēmas, tās ir ķezas.
- piebilst
- 14.5.06 15:44
-
pieliec sinepes , krievu.
- piebilst