- 20.10.09 20:38
- Nespēju atturēties nenoreklamējusi, ko parasti tomēr nedaru - tiem, kas mīl tiešām KĀRTĪGI paēst - šonedēļ biznesā ir izcila soļanka ar nierītēm un vienkārši lieliska, milzīga porcija miežu putras ar grauzdētiem sīpoliem un sautētu liellopa karbonādi (ko es saprotamu iemeslu dēļ sev nepasūtīju, bet pagaršoju no anonymous).
Es pati ēdu cepeškrāsnī cepto vistiņu (gabaliņi uz iesma) ar dārzeņiem un aso adžikas mērci. Maiga, mīksta, sulīga un daudz.
Bez tam mums no šodienas ir jauna vakara ēdienkarte. - 20 rakstapiebildīšu
- 20.10.09 20:50
-
Ford Madox Brown
nammm..
- piebilst
- 20.10.09 20:56
-
nekādi nespēju atrast laiku ieiet pēc krellītēm:) bet drīz, drīz...
- piebilst
- 20.10.09 21:05
-
nu ņe nam že..
- piebilst
- 20.10.09 21:30
-
man tāds jautājums - ko restorānos dara ar tukšām šampanieša pudelēm? met ārā? es raudzēju sidru un to vajadzēs kkur sapildīt. nez, vai kādā tādā iestādē varētu sarunāt kādu kasti tukšu pudeļu, vai tas vispār ir iespējams? neviens pazīstamais tik daudz dzirkstošo dzērienu nedzer :)
- piebilst
- 20.10.09 21:40
-
nu, nedomāju, ka met ārā... bet pajautāšu.
- piebilst
- 20.10.09 21:40
-
tev jāiepazīstas ar mani :)
bet vispār pazīstami sidra raudzētāji pilda vīna pudelēs. - piebilst
- 20.10.09 21:53
-
Tev ir daudz šampanieša pudeļu? Es godavārds labprāt savāktu kādu kaudzīti :) Es vnk gribu taisīt dzirkstošo sidru un cik saprotu, tad drošāk likt pudelēs, kas iztur spiedienu.
- piebilst
- 20.10.09 21:55
-
es jau nekrāju :) bet dzirkstošos dzērienus patērēju aktīvi un apzinīgi.
- piebilst
- 21.10.09 16:36
-
Man solīja pakrāt tās pudeles. Restorānā jau arī nav tā, ka pasūta katru dienu.
- piebilst
- 21.10.09 23:25
-
vai, cik forši! mēs varētu apmēram pēc pusotras nedēļas (novembra sākumā) iet uz turieni vakariņās un pie reizes paņemt pudeles :)
- piebilst
- 22.10.09 08:13
-
O, jā. Bet korķus jau Tev nevajag, vai ne. To atpakaļ iedzīt nevar.
- piebilst
- 22.10.09 09:17
-
nē, nē, korķus nopirksim jaunus.
- piebilst
- 26.10.09 01:13
-
Ford Madox Brown
:DDD iedomājos to skatu, kad labi paēdušie apmeklētāji aizejot saņem līdznešanai vairakas kastes ar tukšām pudelēm..
- piebilst
- 21.10.09 09:17
-
Žetons par miežu putru. Nekad neesmu sapratis, kāpēc tik labs ēdiens netiek piedāvāts publiskajās ēstuvēs. Jo īpaši "krīzes" laikā, jo tomēr ēdiens ir garšīgs, sātīgs, veselīgs un visai lēts.
- piebilst
- 21.10.09 09:31
-
Super, šovakar taisni dosimies ievērtēt jauno ēdienkarti. Izgājšās nedēļas biznesa polenta ar kazas sieru bija vienkārši izcila, neaizmirstiet arī turpmāk veģetāriešus...
- piebilst
- 21.10.09 09:41
-
biznesā šodnedēļ veģetāriešiem ir kaut kādi dārzeņu plācenīši ar kaut ko no kuskusa - neiedziļinājos. bet vakara kartē mans feivorītākais v ēdiens ir ta pasta ar lēcām (viņa nav kartē sadaļā pie veģetāriskajiem, bet pie pastām, tikai atzīmēta ar v). biznesā mēs raugāmies, lai katri reizi ir viens veg. ēdiens.
- piebilst
- 26.10.09 01:15
-
Ford Madox Brown
mamma ar vīru pie tevis bija, un ļoti, ļoti slavēja. ka esot gourmet līmenī un reizē - priekš tādas kvalitātes - lēti.
- piebilst
- 26.10.09 08:10
-
Priecājos par to. Tikai tās cenas nemaz nav viegli noturēt, bail domāt - kā būs ziemā. Tāpēc vajag visiem ieteikt:)
- piebilst
- 28.10.09 01:05
-
Ford Madox Brown
domāju gan. nēnu, var jau, kad apmeklētāji kļuvuši jūsu-ēdien-atkarīgi, nedaudz pacelt cenas :)
- piebilst
- 28.10.09 08:08
-
Mēs nemainīsim "biznesa" cenas, bet vakara kartē mums ir tagad daži dārgāki ēdieni - bet dārgāki nevis cenu pacelšanas dēļ, bet tāpēc, ka maksā vairāk:) nu, izejvielas, darbs.
- piebilst