skujuruncis ([info]skujuruncis) rakstīja,
@ 2022-04-13 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir svarīgās lietas, ko var izdarīt zibenīgi
Piemēram, atjaunot papistu SIM karti (2 eiro) vai dabūt jaunu tačkas reģistrācijas numuru (68 eiro), un tad ir tāds fuckety fuckk kā Swedbankas SmartID jaunā/citā telefonā, uz kura iestādīšanu klātienē bļe jāpierakstās nedēļu uz priekšu, ja tev nav eID, un, pat ja būtu, gan jau arī tur kaut kāds čakars tiktu konstatēts. Ļoti slikta banka, es noteicu ne pie kā nevainīgajai iekšālaidējai un sāku apsvērt konta atvēršanu SEB/Luminor. Vai tur ir viss tas pats, tikai zaļos, nevis oranžos toņos?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ketamiininjs
2022-04-13 15:30 (saite)
es rekomendētu uztaisīt eid tho, visai noderīgi + nav visur jāvelk pase. man nebija čakara taisot smartid ar eid.

(Atbildēt uz šo)


[info]jaunakaszinas
2022-04-13 16:08 (saite)
Esmu dzirdējis, ka Luminoram bieži neupdeitojas veiktie maksājumi, kad skaties telefona lietotnē. Tu paskaties, cik tev ir kontā, bet reāli tur ir mazāk, jo nav novilkta nauda par jau veiktiem pirkumiem. Un tad beigās var iebraukt mīnusos, jo domāji, ka ir nauda, kuras patiesībā vairs nav. Un arī to, ka vispār tā aplikācija diezgan nestabila. Vismaz iPhonā. Bet, nu, es nezinu, man tā tikai teica.

Un otrs - es arī gāju klātienē pie SWED likt jaunam telefonam Smart ID un tur man vnk mācīja, kas man pašam telefonā jāizdara. Es tā arī nesapratu, kurā brīdī bija tas moments, kura dēļ man tas bija jādara klātienē bankā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chitin
2022-04-13 21:22 (saite)
Lai tevi autentificētu, tas bija klātienē jādara. Doh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?