annāputra ([info]sivns_sniegaa) rakstīja,
@ 2010-09-20 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien man besī, ka visur vienmēr ir vairākumā meitenes, ka sieviešu kompānijā strādājot vislaik tiek veidotas kaut kādas shēmas un bīdīti kauliņi, kā būs šitā un tā un visādi varianti. ka projektēšanas grupās džeki ir pašpietiekami, bet mums jau ir izveidojies priekšnoteikums, ka ja būs tikai meitenes, viss tiks sarežģīts līdz neiespējamībām, un to nedrīkst pieļaut, nav pat svarīgi kas ir persona, galvenais ir dzimums. ka visi apkārt precās un runā tikai par saderināšanos un abpusēja nepieciešamība laikam ir tikai attiecībā uz bērnu radīšanu.

viss. tāds planētu stāvoklis man šodien. (lasi hormoni)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sivns_sniegaa
2010-09-20 20:41 (saite)
nu jā, pāries jau, es vienkārši šodien uzvilkos vienas situācijas sakarā.

par tiem pamperiem laikam tā ir - skaidrs ka sākumā tas sīkais ir visa dzīve, pat normāli cilvēki sāk uzrunāt sevi ar mēs - mēs jau staigājam, mēs vannojamies un tā. Ja pašai būtu bērns un saderināšanās gredzens rokā.., bet tagad liekas ka es netieku līdzi šitiem tematiem. tās visas bērnu un kāzu sarunas man ir sagāzušās pēkšņi vienā brīdī virsū.
tas jau arī vakardienas iespaidā gan jau.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alison
2010-09-20 20:50 (saite)
:) khē, man tai brīdī, kad Artis paziņoja, ka būs paziņojums par saderināšanos, galva automātiski pagriezās uz Jāņa pusi un nodomāju "wow, šito gan Anete man varēja pateikt!!" :D, neviens cits tai brīdī neienāca prātā, jo biju aizmirsusi par Līgas-Jura eksistenci :)




(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sivns_sniegaa
2010-09-21 00:18 (saite)
ha ha, par Aneti un Jāni es nemaz neiedomājos. bet īstenībā par Juri un Līgu arī ne. Domāju varbūt Viesturs ar Annu oficiāli izsludina šo faktu.

šitā nepaies ne gads, kad visi vīrieši mūsu draudzē būs izprecināti :)
.. ā, nē, Kristaps ar Andri vēl paliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alison
2010-09-21 00:43 (saite)
es pēkšņi iedomājos, ka visi komentāri pie Tava šī ieraksta perfekti atspoguļo atšķirības domāšanā un sarunās, ne? :D tb kamēr mēs (atzīstu, es biju vainīga) nonācām pie konkrētām/specifiskām personībām komentāros, tikmēr Osama par vispārīgo runā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sivns_sniegaa
2010-09-21 11:49 (saite)
:) tiešām!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?