annāputra ([info]sivns_sniegaa) rakstīja,
@ 2010-09-05 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:šūpuļdziesmas
Mūzika: Aphex Twin - Avril 14th

šodien bijām ciemos pie Edija, Agneses un viņu jaunā bēbja. Ļoti jauks bēbis un ļoti jauki viņi kopā. Rasa apprecējās, Katrīna precās un Gatis precēsies. Un tas viss kaut kā pēkšņi reizē, ka liekas laiks ir pēkšņi vienā brīdī sācis iet ātrāk, tikai es kaut kur neiekļaujos.

Tā īsti nav domāta čīkstēšana par tēmu, drīzāk sajūtu novērojums.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santa_be
2010-09-10 00:23 (saite)
Es gan varu pachiiksteet, ja tu negribi. Dazhreiz, vakaros, pirms es iemiegu, es domaaju, ka tad kad es buushu atpakalj un tas buus pec meeneshiem 10, buus par veelu. Visam. Pilnigi visam. Ka 24 ir vecums, kad visi, pilniigi visi ir apreceejushies savaa starpaa, un man vairs nav izredzu. Nav augstaakaas izgliitiibas, nav dziivoklja krediita, nav viira, nav puncha. Nav nekaa.
Tad es parasti saaku domaat, par to, cik smiekliigas shadas domas liktos citiem, kaut gadu vecaakiem cilveekiem, nomierinos un pieveerhos kaadam labaakaam domaam, piemeeram, kas jadara riit, vai cik laba, tomeer, ir mana dziive.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sivns_sniegaa
2010-09-10 14:06 (saite)
nu, tā kā es jau tā par daudz čīkstu, tad izvēlos to nedarīt vismaz tad, kad apzināti pieķeru sevi pie čīkstēšanas nolūka :)
Viss ir kārtībā, kamēr precēties un dzemdēt nesāk tavi vienaudži. un kamēr vēl ir kādi par pāris gadiem vecāki draugi, kas to nav sākuši darīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?