sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
@ 2015-05-28 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nekas pārsteidzošs, bet konspirāciju piekritējiem ir augsts ticības koeficients visādam bullshitam, tāpēc viņus ir ļoti viegli iztrollēt.  

nezināju, ka chemtrailus var apkarot ar etiķi. tagad, kad sāksies zemie lidojumi pāri Baltijai, domājams, katrā pagalmā būs jūtama marinētu gurķīšu smarža.

šeit vajadzētu kāda konspirāta bildi ar parakstu: "Vinegar manufacturers LOVE this guy.

vai arī "The government HATES him for knowing this one strange secret".


man liekas, vienīgais labums konspirācijas teorijās ir tas, ka dažreiz tiek uzdoti labi jautājumi. 

kaut vai henkoks (kurš nav īsts konspirāts, bet iet uz to pusi), kurš mēģina saprast, kā tika radītas piramīdas. vai arī tas, ka daži, tiešām atsevišķi cilvēki mēģina nonākt pie izpratnes par mūsdienu monetāro sistēmu un to, cik tā ir jocīga (man šādas izpratnes vēl joprojām nav). 

vai arī vēl viens labs jautājums. pie šī video kādreiz bija komentārs:

"Основным отличием рептильного мозга от человеческого является полное отсутствие чувства сострадания (эмпатии). А теперь посмотрите, кто развязывает войны и начинает "крестовые походы". Православие и вся русская история, от сказок до православных икон, - борьба со змеями. Потому они так ненавидят русских. Пусть забирают любимое ими золото, без которого они жить не могут, и уё. Для нас золото - душа."

Ja neņem vērā, ka šis komentārs ir kliedzoši stulbs (erudīcijas šovi mīl šādus cilvēkus, propagandas mašīna arī), tad jautājums tāpat labs - kāpēc visos mītos lielākais ļaundaris ir čūska vai tās atvasinājums - pūķis? protams, atbildēt nav grūti, bet jautājums labs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?