Mon, Jun. 27th, 2016, 07:25 am

Par augsto politiku runājot, cik nu redzu, UK atskan vismaz daži pīkstieni, ka "mēs tā gluži negribējām" un "mēs tagad ilgi domāsim". No ES puses lielkungi ir asi un strikti, viss, cauri, jājiet pa trasi un tūlīt pat.

ES lielkungi to dara tāpēc, lai, kamēr UK lielkungiem ir aste bluķī, izsistu labākus bonusus, nevis ļautu sagrupēties un saprast, kas īsti notiek?

Mon, Jun. 27th, 2016, 09:09 am
[info]_re_

jojo šur tur piemin, ka UK dēļ daudz būtisku projektu EU ir bremzēti, līdz ar britu aiziešanu tos varēs daudz brīvāk un ātrāk palaist. tāpat Gibraltāra dēļ esot čakars. proti, varbūt ar brexit būs arī ieguvumi, ne tikai zaudējumi, līdz ar to daudz vieglāk teikt: šālējiet dillēs, ja tik ļoti vēlaties?

Mon, Jun. 27th, 2016, 09:27 am
[info]sirdna

protams, ka būs ieguvumi, kur tad bez šiem.

Mani UK liktenis patiesībā ne visai interesē. Interesantāk, kā tas pie mums atsauksies.

Mon, Jun. 27th, 2016, 10:50 am
[info]jojo

visdrizak, diezgan sapigi visai pasaules ekonomikai sogad un nakamgad, eiropas savienibas budzets, kurs galvenokart iet zemniekiem un infrastruktura saruks par 1/8 rupji rekinot, sakot ar si budzeta cikla pedejiem gadiem un nakamaja budzeta cikla. nakamais, ja eiropas nakotne filozfoski nolems taisit ka divu vai tris atrumu eiropu, tad ardievu, ekonomiska integracija, darbosies normalie centrbedzes speki, regionala apaliciba palielinasies, kas nozime, latvija ekonomiski atpaliks arvien vairak, cilveki turpinas emigret un ta talak un ta talak. neka spoza ari pie mums. un tas viss tikai tapec, ka divi urlas, kamerons un dzonsons sava starpa nespeja varu sadalit. uh, esmu nikna.

Mon, Jun. 27th, 2016, 10:51 am
[info]jojo

sorry, 1/16 apmeram. bet, nu, rekinaju galva, ta ka atvainosanu.

Mon, Jun. 27th, 2016, 10:20 am
[info]extranjero

Gibraltārs ir 30K iedzīvotāju. Tas ir nenozīmīgi, bet labs punkts, par ko dažādiem politiķiem cepties, lai novērstu uzmanību no iekšējām problēmām.